Κήποι, βεράντες, οροφόκηποι

Ανθοκομία - Κηποτεχνία καλλωπιστικών Φυτών στο αστικό περιβάλλον
Εκδότης:
Έμβρυο
Έτος:
2010
ISBN:
9789608002579
Σελίδες:
288
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κήποι, βεράντες, οροφόκηποι
Τιμή εκδότη:€37,53
Η τιμή μας: €33,78
στο καλάθι
Κήποι, βεράντες, οροφόκηποι
Περιέχει:
-πληροφορίες για 164 καλλωπιστικά φυτά για το μπαλκόνι και το μικρό κήπο με τις αντίστοιχες φωτογραφίες για εύκολη αναγνώριση
-πληροφορίες και 60 εξαιρετικές φωτογραφίες για αναγνώριση των κυριότερων ασθενειών και εντόμων που προσβάλλουν τα καλλωπιστικά φυτά καθώς και πληροφορίες για τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών.
-πληροφορίες για τον τρόπο που φτιάχνεται ένας μικρός κήπος, δίνοντάς σας ιδέες, προτάσεις για ειδικές χρήσεις όπως σε παραθαλάσσιες περιοχές, σε σκιασμένους χώρους κ.ά., αλλά και εκτίμηση του κόστους κατασκευής σε ευρώ.
-πληροφορίες με αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες για τον πολλαπλασιασμό των φυτών, το κλάδεμα, τη μεταφύτευση, την άρδευση με σταγόνες, τη λίπανση, την επιλογή εδάφους και κάθε φροντίδα που πρέπει να προσφέρετε στον κήπο σας για να παραμένει πάντα εύρωστος.
-αναλυτικές πληροφορίες για τη μετατροπή των ταρατσών σε κήπους με παραδείγματα και φωτογραφίες έργων που έγιναν στην Αττική.

Συνολικά, περισσότερες από 600 φωτογραφίες συνοδεύουν το κείμενο που σας δίνει τη γνώση που απαιτείται για μια δυναμική εισαγωγή στον υπέροχο κόσμο των καλλωπιστικών φυτών και την αναντικατάστατη χρήση τους στο αστικό περιβάλλον.
Τίτλος βιβλίου:Κήποι, βεράντες, οροφόκηποι
Υπότιτλος βιβλίου:Ανθοκομία - Κηποτεχνία καλλωπιστικών Φυτών στο αστικό περιβάλλον
Εκδότης:Έμβρυο
Συντελεστές βιβλίου:Δάρρας, Αναστάσιος (Συγγραφέας)
ISBN:9789608002579
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Γεωπονία, Βοτανικές Επιστήμες, Ζωολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες