Τρόποι παραγγελίας, πληρωμής και αποστολής


Τρόποι Παραγγελίας

Χρησιμοποιήστε τις κατηγορίες των βιβλίων, τη γρήγορη αναζήτηση ή τη συνθέτη αναζήτηση για να βρείτε το βιβλίο που ψάχνετε. Στη συνεχεία, μπορείτε να το τοποθετήσετε στο καλάθι σας. Ακολουθώντας τα βήματα αγοράς από το καλάθι αγορών μπορείτε να το παραγγείλετε (προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι η εγγραφή σας στο site). Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Συμπληρώστε όσα περισσότερα στοιχεία έχετε για το βιβλίο που σας ενδιαφέρει και εμείς θα το ψάξουμε για εσάς και θα σας ενημερώσουμε.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο 211 800 9950 και να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Στις τηλεφωνικές παραγγελίες ο μόνος τρόπος πληρωμής είναι η αντικαταβολή.

Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής είναι η αντικαταβολή, η χρήση χρεωστική/πιστωτικής κάρτας μέσω της Alpha e-Commerce και η χρήση της υπηρεσίας PayPal. 

Στην περίπτωση αντικαταβολής η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται στα ΕΛΤΑ ή στον courier της ACS κατά την παραλαβή του δέματος σας. Για τις παραγγελίες που η πληρωμή τους γίνεται με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον συνολική χρέωση €1,00 με ΕΛΤΑ ή €2,50 με ACS Courier. Οι αντικαταβολές είναι διαθέσιμες για παραλαβή για χρονικό διάστημα που καθορίζουν τα ΕΛΤΑ ή η ACS. Αν το δέμα δεν παραληφθεί εγκαίρως τότε επιστρέφει σε εμάς. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αποστολή του δέματος για δεύτερη φορά τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο ακόμα και στην περίπτωση που κατά την πρώτη αποστολή δεν είχε χρεωθεί τα έξοδα.

Η χρήση χρεωστικής  ή πιστωτικής κάρτα γίνεται με την χρήση της υπηρεσίας Alpha e-Commerce της Alpha Bank. Κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας, θα μεταφερθείτε σε περιβάλλον της τράπεζας όπου θα ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας και στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο bookworld.gr. Το περιβάλλον της τράπεζας χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128bit (SSL). Οι κάρτες που γίνονται αποδεκτές είναι Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners. Η χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας δεν επιβαρύνεται με έξοδα πληρωμής.

Στην περίπτωση πληρωμής μέσω της υπηρεσίας PayPal μετά την ολοκλήρωση των αγορών σας, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα του PayPal όπου αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας θα επιστρέψετε και πάλι στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο bookworld.gr. Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρέωση για την υπηρεσία του PayPal είναι 4% επί του συνόλου της αξίας των προϊόντων που έχετε επιλέξει και των μεταφορικών εξόδων όταν υπάρχουν.

Αποστολή παραγγελιών

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με ΕΛΤΑ ή ACS Courier ανάλογα την επιλογή σας.

Στις παραγγελίες με συνολικό κόστος προϊόντων €40,00 και πάνω δεν υπάρχει καμία χρέωση μεταφορικών αλλά μόνο χρέωση αντικαταβολής αν έχει επιλεχθεί η αντικαταβολή σαν τρόπος πληρωμής (δείτε παραπάνω για ανάλυση των χρεώσεων αντικαταβολής ).

Στις παραγγελιές με συνολικό κόστος προϊόντων κάτω από €40,00 υπάρχει χρέωση μεταφορικών που είναι €2,80 (μέχρι 1 κιλό και €0,50 για κάθε επιπλέον κιλό)  μέσω ΕΛΤΑ ή €3,50 (μέχρι 2 κιλά και €1,50 για κάθε επιπλέον κιλό) μέσω ACS Courier (€10,00 για τις δυσπρόσιτες περιοχές). Στην περίπτωση δωρεάν μεταφορικών και δυσπρόσιτης περιοχής, ο τρόπος αποστολής ενδέχεται να διαφοροποιηθεί και/ή η δωρεάν αποστολή να μην ισχύει.


Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες