Πολιτική ακυρώσεων


Μπορείτε να ακυρώσετε μία παραγγελία σας για όσο διάστημα η παραγγελία βρίσκεται σε κατάσταση, "Νέα καταχώρηση" και "Επεξεργασία παραγγελίας" και όσο δεν έχετε λάβει SMS ή e-mail που να σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή. Για να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας,  θα πρέπει να κάνετε σύνδεση στον λογαριασμό σας.  

Αν ισχύουν τα παραπάνω απλά στείλτε μας ένα e-mail προς τη διεύθυνση orders@bookworld.gr ή να χρησιμοποιήσετε τη φόρμας επικοινωνίας,
δηλώνοντας ως θέμα "Ακύρωση Παραγγελίας" και αναγράφοντας τον κωδικό της παραγγελίας σας και το όνομα σας. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για την ακύρωση της παραγγελίας σας. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 800 9950 (Δευτέρα με Παρασκευή, 10:00 - 17:00)

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή προϊόντος μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω δύο περιπτώσεις:
  1. όταν ο πελάτης παραλάβει διαφορετικό προϊόν από αυτό που αναφέρεται στην παραγγελία του.
  2. όταν ο πελάτης παραλάβει ελαττωματικό ή κακέκτυπο προϊόν.
Όταν συμβαίνει ένα από τα παραπάνω και επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος, αυτή χρειάζεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 15 ημερών από την παραλαβή της, μετά από ηλεκτρονική ενημέρωση (e-mail) μας.

Η παραλαβή της επιστροφής θα γίνει δεκτή από το bookworld.gr μόνο εάν πληρούνται οι παρακάτω όροι:
  1. το προϊόν επιστρέφεται μαζί με το παραστατικού πληρωμής.
  2. το προϊόν επιστραφεί μόνο με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS) με δική μας χρέωση.

Το bookworld.gr θα εξετάσει προσεκτικά το επιστρεφόμενο προϊόν και θα ενημερώσει μέσω e-mail μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα τον χρήστη εάν δικαιούται αντικατάσταση (αν υφίσταται τέτοια περίπτωση).

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες