Η φαρμακοτεχνία στο εργαστήριο

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2002
ISBN:
9789603941385
Σελίδες:
251
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η φαρμακοτεχνία στο εργαστήριο
Τιμή εκδότη:€30,00
Η τιμή μας: €28,50
Η φαρμακοτεχνία στο εργαστήριο
«Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένα θεωρητικό σύγγραμμα φαρμακευτικής τεχνολογίας. Αντίθετα, ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι η παρουσίαση των πρακτικών εκείνων φαρμακοτεχνικών γνώσεων που πρέπει να κατέχει ο φαρμακοποιός του φαρμακείου.
Στην έκδοση αυτή περιλαμβάνονται τα ημιστερεά φαρμακοτεχνικά σκευάσματα, καθώς και τα ρευστά φαρμακοτεχνικά σκευάσματα που ανήκουν στα γαλακτώματα. Η ύλη του βιβλίου έχει ταξινομηθεί κατά πολύ προσεκτικό τρόπο και έχει γίνει ιδιαίτερη προσπάθεια, ώστε οι ορισμοί των διάφορων φαρμακοτεχνικών μορφών να είναι κατά το δυνατόν πλήρεις και σαφείς.
Η σύνδεση παλαιών και νέων γνώσεων υπήρξε ένα πρόβλημα που με απασχόλησε πάρα πολύ. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τόσο τους παλαιούς όσο και τους νέους συναδέλφους, καθώς αμφότεροι θα έχουν τη δυνατότητα μιας σφαιρικής ενημέρωσης εφ’ όλης της ύλης. Η απλότητα, η σαφήνεια, οι πολλές πρακτικές πληροφορίες και η συστηματική ταξινόμηση της ύλης καθιστούν το βιβλίο αυτό κατάλληλο πρακτικό βιβλίο αναφοράς για τον φαρμακοποιό του φαρμακείου».

Σιμόν Χικμετιάν
Τίτλος βιβλίου:Η φαρμακοτεχνία στο εργαστήριο
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Χικμετιάν, Σιμόν (Συγγραφέας)
ISBN:9789603941385
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες