Ένα παιδί γεννιέται

Εκδότης:
Ορφέας
Έτος:
2004
ISBN:
9789608726857
Σελίδες:
239
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Ένα παιδί γεννιέται
Εκτός κυκλοφορίας
Ένα παιδί γεννιέται
Βαθιά μέσα στο γυναικείο σώμα συμβαίνει το θαύμα - ένα ωάριο και ένα σπερματοζωάριο συναντιούνται, κι ένας νέος άνθρωπος δημιουργείται.
Το καταπληκτικό αυτό βιβλίο παρουσιάζει με χρονική σειρά, μέρα με την ημέρα, εβδομάδα με εβδομάδα, την ανάπτυξη του εμβρύου, από τη στιγμή της σύλληψης μέχρι τη μαγική στιγμή της γέννησης.
Με τις συγκλονιστικές φωτογραφίες του Lennart Nilsson, πλαισιωμένες από το επιστημονικά τεκμηριωμένο κείμενο του Lars Hamberger, παρακολουθούμε πώς εξελίσσεται η ζωή μέσα στη μήτρα, πώς σχηματίζεται η καρδιά, ο εγκέφαλος, τα μάτια, τα χέρια, τα πόδια του μωρού, και γενικά τι συμβαίνει σε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης.
Μαθαίνουμε επίσης πώς δημιουργείται μια νέα ζωή με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και ποια διαδικασία ακολουθεί το ζευγάρι που καταφεύγει σ' αυτήν.
Το "Ένα παιδί γεννιέται" είναι μια οπτική περιπέτεια και ένας πολύτιμος οδηγός που δίνει στους μέλλοντες γονείς χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, και βοηθάει τη γυναίκα να βιώσει μ' ένα μοναδικό τρόπο αυτή την ξεχωριστή εμπειρία της ζωής της.
Τίτλος βιβλίου:Ένα παιδί γεννιέται
Τίτλος πρωτότυπου:Ett barn blir till
Εκδότης:Ορφέας
Συντελεστές βιβλίου:Hamberger, Lars (Συγγραφέας)
Οικονομοπούλου, Νάγια (Μεταφραστής)
Nilsson, Lennart (Φωτογράφος)
ISBN:9789608726857
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Υγεία - Διατροφή > Εγκυμοσύνη
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες