Το μέλλον των ευφυών συστημάτων μεταφορών

Εκδότης:
Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος:
2023
ISBN:
9789600241006
Σελίδες:
340
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μέλλον των ευφυών συστημάτων μεταφορών
Τιμή εκδότη:€18,02
Η τιμή μας: €16,22
Το μέλλον των ευφυών συστημάτων μεταφορών
Τα Έξυπνα Συστήματα Μεταφορών (ITS) εξαπλώνονται διαρκώς και έχουν την προοπτική να μεταμορφώσουν όλες τις δομές και τις λειτουργίες τους στο κοντινό μέλλον. Το Μέλλον των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών παρουσιάζει χαρακτηριστικά στοιχεία της επόμενης γενιάς των ITS, ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση των πιο σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων θέτοντας επί τάπητος παράλληλα όλο το φάσμα των μελλοντικών μεταφορών. Το συγκεκριμένο βιβλίο εξετάζει τα ITS από τρεις διαφορετικές πλευρές: τους χρήστες, τα επιχειρηματικά μοντέλα και τους κανονισμούς ή πολιτικές εφαρμογής. Περιγράφει εφαρμογές που χρησιμοποιούνται εντός των οχημάτων όπως η αυτόνομη οδήγηση, η επικοινωνία οχήματος/οχήματος και η επικοινωνία οχήματος/κεντρικού σταθμού, όλες οι σχετικές εφαρμογές και η προσωποποιημένη μετακίνηση των χρηστών. Επίσης παρουσιάζονται οι τεχνολογικές εφαρμογές όπως τα αισθητήρια και τα δίκτυα αυτών, οι ασύρματες τηλεπικοινωνίες και η υπολογιστική νοημοσύνη. Από την πλευρά του χρήστη/χειριστή των ITS, παρουσιάζονται η συμπεριφορά του χρήστη ως μέρος της μεταφορικής αλυσίδας, τα οικονομικά μοντέλα, η νομοθεσία και οι κανονιστικές διατάξεις που επηρεάζουν τα ITS και εν γένει οι μελλοντικές εφαρμογές των συστημάτων αυτών στην καθημερινότητα των μεταφορών. Το Μέλλον των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών παρέχει μια εμπεριστατωμένη και σύγχρονη γνώση των ITS και της σημασίας της παγκόσμιας ανάπτυξής τους.
Σημαντικά Περιεχόμενα:
• Συστηματική παρουσίαση όλου του φάσματος των τεχνολογιών ITS της επόμενης γενιάς
• Καλύπτει ολοκληρωμένα την προσωποποιημένη μετακίνηση και τους ψηφιακούς βοηθούς, την ανάλυση μεγάλων δεδομένων και της αυτόνομης οδήγησης.
• Τα κεφάλαια ολοκληρώνονται με ερωτήσεις κρίσεως για τον προσανατολισμό της σκέψης στην τεχνολογική, διαχειριστική και κανονιστική εφαρμογή των ITS.

Συγγραφείς: George Dimitrakopoulos, Lorna Uden, Iraklis Varlamis
Τίτλος βιβλίου:Το μέλλον των ευφυών συστημάτων μεταφορών
Εκδότης:Εκδόσεις Παπαζήση
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Παπουτσιδάκης Μιχαήλ Γ. (Μεταφραστής)
Παπουτσιδάκης Μιχαήλ Γ. (Επιμελητής)
ISBN:9789600241006
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2023
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εμπόριο, Μεταφορές, Επικοινωνία, Ναυτιλία, Τουρισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες