Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Εκδότης:
Δαρδανός Χρήστος Ε.
Έτος:
1997
ISBN:
9789603800361
Σελίδες:
64
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Χριστουγεννιάτικη ιστορία
Τιμή εκδότη:€7,65
Η τιμή μας: €6,89
Χριστουγεννιάτικη ιστορία
Το έργο "Μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία" είναι το πιο διάσημο έργο του Ντίκενς. Πρόκειται για την ιστορία του αξέχαστου Σκρούτζ, ενός ανθρώπου που έχουν μεγαλώσει γενιές ολόκληρες με το γέλιο και την αγάπη που έδωσε.
Διαβάστε πώς ο εγωιστής και τσιγγούνης Σκρούτζ γίνεται γενναιόδωρος και ευγενικός. Γνωρίστε το Μπόμπ Κράτσιτ, το φτωχό και εργατικό λογιστή του Σκρούτζ, που δε λέει ούτε μία κακή κουβέντα για το γκρινιάρικο αφεντικό του. Ο μικρούλης Τιμ είναι ο μικρός και άρρωστος γιός του Μπόμπ, που ποτέ δεν παραπονιέται για τίποτα. Ολοι μαζί με τα πνεύματα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος μαθαίνουν στο Σκρούτζ το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων.
Το μήνυμα σ' αυτή την τόσο διαδεδομένη χριστουγεννιάτικη ιστορία είναι σχετικό και με το σημερινό μοντέρνο υλιστικό κόσμο μας, όπως και τότε που ο Ντίκενς έγραψε την ιστορία, το 1843.
Η Ανν Ντε Γκράαφ γράφει για άλλη μια φορά την ιστορία αυτή, χρησιμοποιώντας απλούστερη γλώσσα, έτσι ώστε το παλιό κείμενο να γίνεται πιο κατανοητό για τα παιδιά του σήμερα. Καταφέρνει να προστατεύσει και να αυξήσει τη γνησιότητα του κειμένου, εξασφαλίζοντας τη δημοτικότητα του για τις επόμενες γενιές.
Τίτλος βιβλίου:Χριστουγεννιάτικη ιστορία
Τίτλος πρωτότυπου:A Christmas Carol
Εκδότης:Δαρδανός Χρήστος Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Dickens, Charles, 1812-1870 (Συγγραφέας)
Σγουρίδου - Κρυοβρυσανάκη, Εύη (Μεταφραστής)
Pérez Montero, José (Εικονογράφος)
ISBN:9789603800361
Σειρά εκδότη:Τα Κλασικά του Κάρολου Ντίκενς
Στοιχεία έκδοσης: 1997
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες