Η γεωγραφία των συστημάτων μεταφορών

Εκδότης:
Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος:
2023
ISBN:
9789600241099
Σελίδες:
664
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η γεωγραφία των συστημάτων μεταφορών
Τιμή εκδότη:€37,10
Η τιμή μας: €33,39
Η γεωγραφία των συστημάτων μεταφορών
Η νέα έκδοση του εγχειριδίου Η Γεωγραφία των Συστημάτων Μεταφορών παρέχει μια ολοκληρωμένη και προσιτή εισαγωγή στο σχετικό πεδίο με μια ευρεία επισκόπηση των εννοιών, των μεθόδων και των τομέων εφαρμογής του. Απευθύνεται κυρίως σε προπτυχιακούς φοιτητές, παρέχει μια επισκόπηση των χωρικών πτυχών των μεταφορών και εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο η κινητικότητα των επιβατών και των εμπορευμάτων συνδέεται με τη γεωγραφία.
Το βιβλίο χωρίζεται σε δέκα κεφάλαια, το καθένα καλύπτει μια συγκεκριμένη εννοιολογική διάσταση, συμπεριλαμβανομένων των δικτύων, των τρόπων μεταφοράς, των τερματικών σταθμών, των εμπορευματικών μεταφορών, των αστικών μεταφορών και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και είναι ενημερωμένο με τις τελευταίες διαθέσιμες πληροφορίες. Η καινούργια έκδοση προσφέρει νέο και ενημερωμένο υλικό σχετικά με τα θέματα των μεταφορών και της οικονομίας, τις πληροφοριακές τεχνολογίες και την κινητικότητα, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πανδημίες, την εφοδιαστική των πόλεων, τις εφοδιαστικές αλυσίδες, την ασφάλεια, την ενέργεια, το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. Με περισσότερες από 140 φωτογραφίες, σχήματα και χάρτες, το εγχειρίδιο Η Γεωγραφία των Συστημάτων Μεταφορών παρουσιάζει συστήματα μεταφορών σε διαφορετικές κλίμακες που κυμαίνονται από το παγκόσμιο έως το τοπικό επίπεδο.
Αυτός ο τόμος αποτελεί βασική πηγή γνώσης για τους προπτυχιακούς φοιτητές που μελετούν τη γεωγραφία των μεταφορών, καθώς και για εκείνους που ενδιαφέρονται για την οικονομική και αστική γεωγραφία, το σχεδιασμό των μεταφορών και τη μηχανική. Συνοδευτικό διαδικτυακό υλικό, με φωτογραφίες, χάρτες, σχήματα και παρουσιάσεις PowerPoint μπορείτε να βρείτε στη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://elearningpapazissi.gr/ (αντίστοιχη ιστοσελίδα με την πέμπτη αμερικανική έκδοση: https://transportgeography.org/)
Τίτλος βιβλίου:Η γεωγραφία των συστημάτων μεταφορών
Εκδότης:Εκδόσεις Παπαζήση
Συντελεστές βιβλίου:Rodrigue Jean-Paul (Συγγραφέας)
Σταματάκης, Νικηφόρος (Μεταφραστής)
Παπαδημητρίου, Στράτος (Επιμελητής)
ISBN:9789600241099
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2023, 2η έκδοση
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εμπόριο, Μεταφορές, Επικοινωνία, Ναυτιλία, Τουρισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες