Άτλας επείγουσας παιδιατρικής

Εκδότης:
University Studio Press
Έτος:
2022
ISBN:
9789601225777
Σελίδες:
992
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άτλας επείγουσας παιδιατρικής
Τιμή εκδότη:€150,00
Η τιμή μας: €142,50
στο καλάθι
Άτλας επείγουσας παιδιατρικής
Με γνώμονα την οπτική διάγνωση, ο Άτλαντας Επείγουσας Παιδιατρικής περιλαμβάνει μια βιβλιοθήκη εκπαιδευτικού υλικού με περισσότερες από 2000 κατατοπιστικές εικόνες και πολύ σύγχρονες και περιεκτικές οδηγίες διαχείρισης για ό,τι επείγον θα συναντήσει ο παιδίατρος. Οι κλινικές παθολογικές καταστάσεις που παρουσιάζονται ενισχύουν και αποσαφηνίζουν με ακρίβεια τις οπτικές διαγνωστικές δεξιότητες.

Οι 21 ενότητες της έκδοσης περιλαμβάνουν όλα τα νέα στοιχεία που ισχύουν για την πρακτική των παιδιατρικών επειγόντων περιστατικών, από τη βρεφική ηλικία μέχρι την εφηβική ηλικία, όπως και τις πιο σύγχρονες τεχνικές απεικόνισης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο υπερηχογράφημα έκτακτης ανάγκης καθώς η χρησιμότητα του υπερήχου στην παροχή ιατρικής φροντίδας για επείγοντα περιστατικά έχει αυξηθεί. Το υπερηχογράφημα είναι ουσιαστικό (point-of-care ultrasound / PoCUS) και βοηθά στο να απαντηθεί μια εστιασμένη κλινική ερώτηση. Για κάθε θέμα η ύλη οργανώνεται ως εξής: Κλινική σύνοψη, Θεραπεία και διαχείριση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, Επισημάνσεις (κλινικά βασικά στοιχεία που «πρέπει να γνωρίζουμε»). Στην έκδοση περιλαμβάνονται και στοιχεία που απουσιάζουν από τα συνηθισμένα εγχειρίδια παιδιατρικής, όπως κακώσεις και περιβαλλοντικά ατυχήματα.

Η επείγουσα παιδιατρική φροντίδα είναι μία εξαιρετικά περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί εκπαίδευση. Στον παρόντα Άτλαντα ειδικοί στην επείγουσα παιδιατρική συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους και βοηθούν όλους τους επαγγελματίες στις προσπάθειές τους να βελτιώσουν τις κλινικές διαγνωστικές και διαφοροδιαγνωστικές δεξιότητές τους καθώς και τους κλινικούς ιατρούς να αποφύγουν τις παγίδες της κλινικής διάγνωσης.
Τίτλος βιβλίου:Άτλας επείγουσας παιδιατρικής
Τίτλος πρωτότυπου:Atlas of Pediatric Emergency Medicine
Εκδότης:University Studio Press
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Καβαλιώτης Ιωάννης Θ. (Μεταφραστής)
Γαλανάκης, Μανώλης (Μεταφραστής)
Λαδομένου Φανή (Μεταφραστής)
Γαλανάκης, Μανώλης (Επιμελητής)
ISBN:9789601225777
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2022
Σημείωση:Επιμέλεια πρωτότυπης έκδοσης: Shah R.Binita, Mahajan Prashant, Amodio John, Lucchesi Michael
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες