Βασική ιατρική της άθλησης

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2012
ISBN:
9789603948223
Σελίδες:
184
Βασική ιατρική της άθλησης
Τιμή εκδότη:€30,00
Η τιμή μας: €28,50
Βασική ιατρική της άθλησης
Το βιβλίο "Η Βασική Ιατρική της Άθλησης" αποτελεί ένα ολοκαίνουργιο κείμενο ειδικότητας για φοιτητές Ιατρικής και Φυσικοθεραπευτές, καθώς επίσης και Γενικούς Ιατρούς που θέλουν έναν κατανοητό και σαφή πρακτικό οδηγό για τη διάγνωση και τη θεραπεία των αθλητικών τραυματισμών αλλά και των άλλων αθλητιατρικών περιπτώσεων.

Το βιβλίο παρέχει μια πολυεπιστημονική προσέγγιση και οργανώνεται βάσει των τραυματισμών ανά σημείο του σώματος και βάσει των συνδεδεμένων με τα αθλήματα τραυματισμών. Επιπλέον προσδιορίζει τον ρόλο του ιατρού της ομάδας, της άμεσης θεραπευτικής αντιμετώπισης, των χορηγούμενων φαρμάκων στον αθλητισμό και των τεχνικών και μεθόδων αποκατάστασης. Υψηλής ποιότητας λειτουργικά ανατομικά διαγράμματα και φωτογραφίες συμπεριλαμβάνονται, όπως επίσης Πλαίσια για να υπογραμμίσουν τη διάγνωση και το πρωτόκολλο αποκατάστασης.

Το περιεχόμενο του βιβλίου είναι εντελώς ενημερωμένο και απευθύνεται σε φοιτητές, Γενικούς Ιατρούς αλλά και σε όλους όσοι μετεκπαιδεύονται πάνω στην Ιατρική της Άθλησης και στους ειδικούς του τομέα αυτού. Οι συμβάλλοντες συγγραφείς σε αυτήν την έκδοση είναι αυθεντίες παγκόσμιας αναγνώρισης στον τομέα τους.
Τίτλος βιβλίου:Βασική ιατρική της άθλησης
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Higgins, Richard (Συγγραφέας)
Brukner, Peter (Συγγραφέας)
English, Bry (Συγγραφέας)
ISBN:9789603948223
Στοιχεία έκδοσης: 2012
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες