Μύηση στη Μεγάλη Πυραμίδα

Μυστικιστική αυτοβιογραφία
Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
1993
ISBN:
9789600310672
Σελίδες:
288
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μύηση στη Μεγάλη Πυραμίδα
Τιμή εκδότη:€9,54
Η τιμή μας: €8,59
Μύηση στη Μεγάλη Πυραμίδα
Φαντάσου ότι βρίσκεσαι μέσα στην Αίθουσα του Βασιλιά, στη Μεγάλη Πυραμίδα. Είσαι ξαπλωμένος μέσα στη σαρκοφάγο, απ΄την οποία, στο πέρασμα των αιώνων, τα πνεύματα των Μυημένων πέρασαν σε ανώτερες διαστάσεις για ακόμα υψηλότερες μυήσεις.

Ξαφνικά μεταφέρεσαι σε εποχές περασμένες. Η συνειδητότητά σου ανοίγει, και μαζί της η πόρτα για μιαν άλλη εποχή. Δεν είσαι μόνος! Ποια είναι όμως αυτή η Μεγάλη Οντότητα που σε συντροφεύει; Τι είναι αυτή η εκπληκτική ιστορία της επικοινωνίας, που αναδιπλώνεται μέσα στη βαθιά σιωπή της Αίθουσας των Μυήσεων; Περιέχει άραγε κάποιο σπουδαίο μήνυμα για την τωρινή σου ζωή; Ανοίγει μήπως τα μάτια σου σε αλήθειες που έχουν ξεθωριάσει από τις αναμνήσεις σου κάποιας άλλης ζωής στο μακρινό παρελθόν;

Το βιβλίο αυτό είναι η ιστορία της πραγματικής εμπειρίας της συγγραφέως, που έφερε ξανά στη μνήμη της μια ζωή της στην αρχαία Αίγυπτο. Το ένα μυστήριο ακολουθεί το άλλο, η μια εκπληκτική αλήθεια διαδέχεται την προηγούμενη. Η "Μύηση στη Μεγάλη Πυραμίδα" είναι μια εμπειρία που θα κρατήσετε βαθιά μέσα στην καρδιά και στο νου σας.
Τίτλος βιβλίου:Μύηση στη Μεγάλη Πυραμίδα
Υπότιτλος βιβλίου:Μυστικιστική αυτοβιογραφία
Τίτλος πρωτότυπου:Initiation in the Great Pyramid
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Chaney, Earlyne (Συγγραφέας)
Κουτσούκης Δημήτρης (Μεταφραστής)
ISBN:9789600310672
Στοιχεία έκδοσης: 1993
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Φιλοσοφία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες