Σύνοψη παθολογικής ανατομικής

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2001
ISBN:
9789603940791
Σελίδες:
539
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Σύνοψη παθολογικής ανατομικής
Τιμή εκδότη:€62,59
Η τιμή μας: €59,46
στο καλάθι
Σύνοψη παθολογικής ανατομικής
«Από την καθημερινή άσκηση της Παθολογικής Ανατομικής είχα διαπιστώσει, εδώ και χρόνια, την ανάγκη ύπαρξης ενός βιβλίου που θα περιελάμβανε τις γνώσεις εκείνες που χρειάζεται ο –μη παθολογοανατόμος– ιατρός στην πράξη. Η γνώση της Γενικής Παθολογικής Ανατομικής του είναι απαραίτητη, για να κατανοήσει τη νόσο, και εκείνη της Παθολογικής Ανατομική των Συστημάτων του χρειάζεται, για να ερμηνεύσει την έκθεση μιας ιστολογικής εξέτασης, ώστε να κάνει τους σωστούς θεραπευτικούς χειρισμούς.
Παράλληλα, έχοντας μακροχρόνια διδακτική πείρα, είχα διαπιστώσει την ταύτιση των δύο αναγνωστικών «στόχων», ιατρών και φοιτητών.
Είναι κατανοητό ότι ένα βιβλίο όπως αυτό αποτελεί ένα βιβλίο ανασκόπησης της βιβλιογραφίας, που αντανακλά περισσότερο την εκπαιδευτική, τη συλλεκτική και τη συγγραφική εμπειρία του συγγραφέα και, στα κεφάλαια όπου αυτός είναι εξειδικευμένος, την επιστημονική του πείρα. Χρησιμοποίησα για βιβλιογραφία κυρίως γενικά ή ειδικά συγγράμματα και άρθρα ανασκοπήσεων και φυσικά επιστημονικές δημοσιεύσεις, αποφεύγοντας να αναφέρω απόψεις που δεν έχουν καθιερωθεί επιστημονικά και που ενδέχεται να απορριφθούν σε λίγα χρόνια. Για τον λόγο αυτόν, δεν περιλαμβάνω βιβλιογραφικές παραπομπές στο κείμενο, αλλά αναφέρω πηγές στις οποίες ο αναγνώστης μπορεί να ανατρέξει για περισσότερη ενημέρωση».

Γιώργος Δελίδης
Τίτλος βιβλίου:Σύνοψη παθολογικής ανατομικής
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Δελίδης, Γιώργος (Συγγραφέας)
ISBN:9789603940791
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες