Μαθήματα ακτινοτεχνολογίας θώρακος-καρδιάς

Ασκήσεις
Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2001
ISBN:
9789603940739
Σελίδες:
227
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Μαθήματα ακτινοτεχνολογίας θώρακος-καρδιάς
Τιμή εκδότη:€30,00
Η τιμή μας: €28,50
Μαθήματα ακτινοτεχνολογίας θώρακος-καρδιάς
«Παρά τις τεχνολογικές προόδους, ακόμη και σήμερα, στην εποχή των σύγχρονων επαναστατικών μεθόδων, η κλασική ακτινολογία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για περαιτέρω εξειδικευμένες εξετάσεις.
Το παρόν βιβλίο δεν αποτελεί μια στεγνή θεωρητική μελέτη της ακτινοτεχνολογίας πνευμόνων-καρδιάς, αλλά το απόσταγμα εικοσαετούς διδακτικής εμπειρίας και συνεχούς διερεύνησης. Λόγω της πολυπλοκότητας και της σπουδαιότητας της περιοχής των πνευμόνων-καρδιάς, το επιστημονικό έργο του τεχνολόγου-ακτινολόγου ως του μόνου υπεύθυνου-διαχειριστή της ακτινοβολίας καθίσταται αρκετά δύσκολο· έτσι, απλοποιήσαμε έννοιες με χιουμοριστική διάθεση, τηρώντας όμως τις αποστάσεις που πρέπει να έχει ένα επιστημονικό κείμενο.
Πρόκειται για ένα βιβλίο που σήμερα, στην εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα μας θυμίσει τη σειρά των κόμικς, με επιστημονικό κείμενο, φωτογραφίες, ακτινογραφίες, ασκήσεις, σκίτσα. Τα σκίτσα με τους πρωταγωνιστές τους αποτέλεσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα την παρέα μου· γελούσαμε, ρωτούσαμε, απαντούσαμε. Πιστεύουμε ότι αυτός ο τρόπος μετάδοσης εννοιών δύσκολων και ίσως βαρετών με γλαφυρό-χιουμοριστικό τόνο κάνει το κείμενο κατανοητό και ευχάριστο. Εάν πετύχαμε τον σκοπό μας, εσείς είστε οι μόνοι που θα το κρίνετε».

Γεώργιος Σαββόπουλος
Τίτλος βιβλίου:Μαθήματα ακτινοτεχνολογίας θώρακος-καρδιάς
Υπότιτλος βιβλίου:Ασκήσεις
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Σαββόπουλος, Γιώργος (Συγγραφέας)
ISBN:9789603940739
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες