Το θέμα δεν είναι μόνο το ποδήλατο

Η επιστροφή μου στη ζωή
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2002
ISBN:
9789602095478
Σελίδες:
296
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το θέμα δεν είναι μόνο το ποδήλατο
Τιμή εκδότη:€21,00
Η τιμή μας: €18,90
Το θέμα δεν είναι μόνο το ποδήλατο
Θέλω να πεθάνω εκατό χρονών, φορώντας την αμερικάνικη σημαία στη φανέλα μου και το αστέρι του Τέξας στο κράνος μου, αφού θα έχω κατέβει κραυγάζοντας πάνω στο ποδήλατο μια αλπική διαδρομή τρέχοντας με 120 χιλιόμετρα την ώρα. Θέλω να περάσω την τελευταία γραμμή του τερματισμού ενώ η λεβέντισσα η γυναίκα μου και τα δέκα παιδιά μου θα με χειροκροτούν, και ύστερα θέλω να ξαπλώσω σ' ένα λιβάδι γεμάτο με τα περίφημα εκείνα γαλλικά ηλιοτρόπια, κι εκεί ν' αφήσω απαλά την τελευταία μου ανάσα, σε τέλεια αντίθεση με τον κάποτε προαναγγελθέντα σπαρακτικό πρόωρο χαμό μου.
Ο αργός θάνατος δεν είναι για μένα. Τίποτε δεν κάνω αργά, ούτε το να ανασαίνω. Τα πάντα τα κάνω σε γρήγορο ρυθμό: γρήγορα τρώω, γρήγορα κοιμάμαι. Τρελαίνομαι όταν οδηγεί η γυναίκα μου η Κριστίν, επειδή φρενάρει κάθε φορά που θα βρεθεί σε κίτρινο φανάρι, ενώ εγώ στο κάθισμα του συνοδηγού πάω να σκάσω από την ανυπομονησία μου.
"Σαν γυναικούλα οδηγείς" της λέω.
"Να παντρευόσουνα άντρα" μου απαντάει.
Πρόκειται για την εξιστόρηση ενός ταξιδιού, από το δύσκολο ξεκίνημα στο θρίαμβο, στην τραγωδία, τη μεταμόρφωση και την υπέρβαση. Είναι η προσωπική εξιστόρηση της μέχρι στιγμής ζωής του Lance Armstrong, από την παιδική του ηλικία στις πρώτες επιτυχίες, τον παρά λίγο μοιραίο καρκίνο, την ανάρρωση, τη ζωή μετά τον καρκίνο, τους μεγαλύτερους θριάμβους (νίκη στο Γύρο της Γαλλίας το 1999), το γάμο και τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.
Τίτλος βιβλίου:Το θέμα δεν είναι μόνο το ποδήλατο
Υπότιτλος βιβλίου:Η επιστροφή μου στη ζωή
Τίτλος πρωτότυπου:It' s not about the Bike
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Armstrong, Lance (Συγγραφέας)
Φαλδαμής, Γιάννης (Μεταφραστής)
ISBN:9789602095478
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες