Οι αρχαίοι Έλληνες

Η καθημερινή τους ζωή
Εκδότης:
Βασδέκης
Έτος:
2001
ISBN:
9789607370969
Σελίδες:
303
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Οι αρχαίοι Έλληνες
Τιμή εκδότη:€27,15
Η τιμή μας: €24,44
Οι αρχαίοι Έλληνες
Η Αρχαία Ελλάδα εμφανίζεται ολοζώντανη μέσα σ' αυτή εδώ την ανάπλαση της καθημερινής ζωής των συνηθισμένων ανθρώπων - ανδρών και γυναικών, παιδιών και ηλικιωμένων, δούλων και ξένων, πλούσιων και φτωχών.
Παίρνοντας υπόψη και τις περισσότερες πρόσφατες ανακαλύψεις, ο συγγραφέας μάς δίνει έναν πλούτο πληροφοριών γύρω από πολυποίκιλες όψεις της ελληνικής ζωής, όπως τα φαγητά και τα ποτά, το ντύσιμο, η κατοικία, η γραφή και η ανάγνωση, η εγκληματικότητα των νέων, η θέση των ηλικιωμένων, η μεταχείριση των δούλων και πάρα πολλά άλλα.
Οι αναγνώστες μπορούν να αποκομίσουν μια κατανόηση σε βάθος για το πώς έμοιαζε το να ζει κανείς σε μια από τις σπουδαιότερες περιόδους της ιστορίας του ανθρώπου. Ο Galand παρέχει απαντήσεις στα ερωτήματα όπως τα εξής: Ποια ήταν η στάση των Αρχαίων Ελλήνων απέναντι στους ξένους; Ποιο ήταν το προσδόκιμο του χρόνου ζωής τους; Πώς αντιμετωπίζονταν οι γυναίκες; Τέλος, αποσπάσματα από αρχαίους συγγραφείς ενισχύουν αξιολογικά το κείμενο αυτού του απαραίτητου έργου αναφοράς.
Τίτλος βιβλίου:Οι αρχαίοι Έλληνες
Υπότιτλος βιβλίου:Η καθημερινή τους ζωή
Τίτλος πρωτότυπου:Daily life of the ancient Greeks
Εκδότης:Βασδέκης
Συντελεστές βιβλίου:Garland, Robert (Συγγραφέας)
Γεδεών, Δημήτρης (Μεταφραστής)
ISBN:9789607370969
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Ιστορία > Ελληνική Ιστορία > Αρχαία Ελληνική Ιστορία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες