Εγχειρίδιο διαιτητικής

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2002
ISBN:
9789603941200
Σελίδες:
367
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εγχειρίδιο διαιτητικής
Τιμή εκδότη:€34,32
Η τιμή μας: €32,60
Εγχειρίδιο διαιτητικής
Το εγχειρίδιο αυτό δεν έχει την πρόθεση να εκθέσει στον αναγνώστη όλους τους μηχανισμούς δράσης της δίαιτας στις διάφορες ασθένειες· ο ρόλος του είναι πιο μετριόφρων και έχει σκοπό να επιτρέψει στους ιατρούς και στους διαιτολόγους να έχουν έναν οδηγό εφαρμογής της δίαιτας στις κύριες ασθένειες των ενηλίκων.
Ο ιατρός έχει καθήκον να κάνει τη διάγνωση της ασθένειας και να ορίσει τον τύπο της δίαιτας που πρέπει να ακολουθήσει ο ασθενής του. Ο διαιτολόγος οφείλει να εξασφαλίσει την εφαρμογή και να οργανώσει την παρακολούθηση. Ο ιατρός συχνά δεν έχει επαρκή χρόνο, για να εξηγήσει τη σημασία της δίαιτας στον ασθενή του και τις λεπτομέρειες της εφαρμογής· αυτός είναι ο ρόλος του διαιτολόγου.
Η ελληνική έκδοση του παρόντος εγχειριδίου διαιτητικής προορίζεται να καλύψει βασικές ανάγκες ιατρών και διαιτολόγων αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου σχετικά με αυτό το αντικείμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι περιλαμβάνει τόσο τις κλασικές όσο και τις νεότερες δίαιτες, που βασίζονται στις εξελίξεις της επιστήμης της διατροφής.
Τίτλος βιβλίου:Εγχειρίδιο διαιτητικής
Τίτλος πρωτότυπου:Manuel de diététique
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Lederer, Jean (Συγγραφέας)
Οικονόμου, Ξενοφών (Επιμελητής)
ISBN:9789603941200
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες