Ο άνθρακας και άλλα βιολογικά όπλα

Τι πρέπει να γνωρίζουμε
Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2002
ISBN:
9789603941569
Σελίδες:
95
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο άνθρακας και άλλα βιολογικά όπλα
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €23,75
Ο άνθρακας και άλλα βιολογικά όπλα
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους ιατρούς, στους λειτουργούς υγείας, στους νοσηλευτές και σε άλλο παραϊατρικό προσωπικό ως μια πρώτη εισαγωγή στο θέμα των βιολογικών όπλων και της βιοτρομοκρατίας.
Εντάσσεται στην όλη προσπάθεια της ενημέρωσης, της απομυθοποίησης, της απόκτησης γνώσης και επίγνωσης του προβλήματος της βιοτρομακρατίας. Οι ασθένειες που περιγράφονται οι περισσότερες είναι είτε ξεχασμένες είτε άγνωστες στην κλινική πρακτική των πλείστων ιατρών του ελλαδικού χώρου. Στόχος είναι να παρουσιαστούν οι ασθένειες, όπως ο άνθρακας, η ευλογιά, η πανώλης, η τουλαραιμία, η χολέρα, ο αιμορραγικός πυρετός Εμπόλα και η αλλαντίαση, όσο πιο περιεκτικά γίνεται και με όλες τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στη διάγνωση όσο και στη θεραπεία τους.
Η περιορισμένη επιλογή αυτών των επτά μόνον ασθενειών έγινε με βάση τις πολύ αυξημένες πιθανότητες να χρησιμοποιηθούν ως βιολογικά όπλα, αλλά και με βάση τις πλέον πρόσφατες βιβλιογραφικές αναφορές στο θέμα της βιοτρομοκρατίας.
Το βιβλίο αποτελεί ένα εγχειρίδιο για το κοινό αλλά και για τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και άλλους λειτουργούς υγείας. Από μια άλλη θεώρηση, αποτελεί μια απάντηση της ιατρικής επιστήμης στους δειλούς βιοτρομοκράτες.
Τίτλος βιβλίου:Ο άνθρακας και άλλα βιολογικά όπλα
Υπότιτλος βιβλίου:Τι πρέπει να γνωρίζουμε
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Βωνιάτης, Μιχάλης Ν. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603941569
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική > Στρατός και Άμυνα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες