Να γίνω οδοντίατρος;

Εκδότης:
Έλλην
Έτος:
2003
ISBN:
9789602867235
Σελίδες:
141
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Να γίνω οδοντίατρος;
Τιμή εκδότη:€1,99
Η τιμή μας: €1,79
στο καλάθι
Να γίνω οδοντίατρος;
Η απόφασή σου για την επιλογή της κατεύθυνσης σπουδών που θα ακολουθήσεις και κατ' επέκταση και του επαγγέλματός σου είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής σου.
Είναι απαραίτητο να έχεις την κατάλληλη πληροφόρηση για όλες τις παραμέτρους (εκπαιδευτικές, κοινωνικές, επαγγελματικές κ.λπ.), ώστε να γίνει δυνατή η κατάκτηση των στόχων σου και η ικανοποίηση των προσδοκιών σου.
Σ' αυτό το βιβλίο, μπορείς να βρεις, όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι, προκειμένου να αποφασίσεις αν θέλεις να γίνεις οδοντίατρος.
Θα δεις την εξέλιξη της οδοντιατρικής στο χρόνο, τη θέση της στην κοινωνία, την παραδοσιακή μορφή της, αλλά και τις μοντέρνες τάσεις και ειδικεύσεις, τις ευκαιρίες σου για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Απαραίτητο είναι να ενημερωθείς για την αναλογία των κατοίκων ανά οδοντίατρο όλων των Νομών της χώρας σου, αλλά και της Ευρώπης, ώστε να δεις τις δυνατότητες που έχεις να βρεις απασχόληση, είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας οδοντίατρος, είτε ως γιατρός του ΕΣΥ, ΙΚΑ κ.λπ.
Οι συνθήκες άσκησης του οδοντιατρικού επαγγέλματος, τα καθήκοντά σου, οι απολαβές σου, οι προϋποθέσεις λειτουργίας οδοντιατρείου, η νομοθεσία, η ασφάλιση, η περίθαλψη, η συνταξιοδότηση, το κόστος του οδοντιατρείου, οι οργανώσεις (επαγγελματικές, συνδικαλιστικές κ.λπ), αλλά κυρίως οι προοπτικές της απασχόλησης ή ανεργίας στο μέλλον, οι εναλλακτικές λύσεις, η επαγγελματική εξέλιξη, πρέπει να σου είναι γνωστά, ώστε να αποφασίσεις κατάλληλα.
Τίτλος βιβλίου:Να γίνω οδοντίατρος;
Εκδότης:Έλλην
Συντελεστές βιβλίου:Παπαγκίκα, Αικατερίνη (Συγγραφέας)
Φώσκολου Μαρία (Συγγραφέας)
ISBN:9789602867235
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες