Παθολογία του ύπνου

Κλινικός οδηγός
Εκδότης:
University Studio Press
Έτος:
2003
ISBN:
9789601212173
Σελίδες:
288
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Παθολογία του ύπνου
Τιμή εκδότη:€28,00
Η τιμή μας: €26,10
Παθολογία του ύπνου
Ο επαρκής ύπνος είναι απαραίτητος για την καθημερινή εργασία και ασφάλεια, αλλά μόνο πρόσφατα δόθηκε σημασία στην παρουσία διαταραχών κατά τη διάρκειά του, οι οποίες προκαλούν συμπτώματα και μείωση της ποιότητας ζωής. Οι ιατροί έχουν περιορισμένη γνώση αυτών των καταστάσεων, κυρίως επειδή λείπει η διδασκαλία του αντικειμένου τόσο στους φοιτητές των ιατρικών σχολών, όσο και κατά την ειδικότητα.
"Η παθολογία του ύπνου" απευθύνεται σε ιατρούς οι οποίοι ενδιαφέρονται ή εξειδικεύονται στην παθολογία του ύπνου και παρουσιάζει με προσιτό τρόπο τη σύγχρονη γνώση πάνω σε προβλήματα όπως το σύνδρομο απνοιών-υποπνοιών, η ναρκοληψία, το ροχαλητό, η αϋπνία, το σύνδρομο ανήσυχων άκρων, οι νυχτερινοί εφιάλτες, η υπνοβασία, περιλαμβάνοντας, επίσης, τη διερεύνηση των ασθενών καθώς και την επιλογή της θεραπείας.
Είναι γραμμένη απλά με πλήθος επεξηγήσεων και σχεδιαγραμμάτων, επιτρέποντας στους εξειδικευόμενους στην παθολογία του ύπνου ιατρούς να αποκομίσουν γνώσεις μέσα από την εμπειρία ενός καταξιωμένου στον τομέα ειδικού, ώστε να μπορούν με αυτοπεποίθηση και κατανόηση να αντιμετωπίζουν τις κοινές διαταραχές του ύπνου.
Τίτλος βιβλίου:Παθολογία του ύπνου
Υπότιτλος βιβλίου:Κλινικός οδηγός
Τίτλος πρωτότυπου:Clinicians' guide to sleep medicine
Εκδότης:University Studio Press
Συντελεστές βιβλίου:Douglas, Neil J. (Συγγραφέας)
Δίντση, Κατερίνα (Μεταφραστής)
Χατζή - Τσάρα, Βενετία (Επιμελητής)
ISBN:9789601212173
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες