Αυτή η μάχη κερδίζεται

Κατανοώντας, προλαμβάνοντας και υπερνικώντας τον καρκίνο του μαστού
Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
2003
ISBN:
9789603642206
Σελίδες:
383
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αυτή η μάχη κερδίζεται
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αυτή η μάχη κερδίζεται
Αυτό το βιβλίο διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχει γραφτεί σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Σκοπός του είναι να δώσει στις γυναίκες τα κατάλληλα εφόδια για να αντιμετωπίσουν την ασθένειά τους αποτελεσματικά, και τους δίνει πληροφορίες για το πώς να κατευθύνουν σωστά τις προσπάθειές τους ώστε να προλάβουν και να θεραπεύσουν τον καρκίνο του μαστού ελαχιστοποιώντας το προσωπικό τους ρίσκο.
Η καθηγήτρια Jane Plant, CBE, μία από τις πιο επιφανείς επιστήμονες της Βρετανίας, εμφάνισε καρκίνο του μαστού το 1987. Είχε πέντε επανεμφανίσεις της ασθένειας, η οποία, μέχρι το 1993, είχε εξαπλωθεί στο λεμφικό της σύστημα. Η γνώση που είχε αποκτήσει για άλλους πολιτισμούς καθώς και η επιστημονική της αντίληψη, την οδήγησαν σε μια εκπληκτική ανακάλυψη. Όχι μόνο σταμάτησε να μεγαλώνει ο όγκος της - άρχισε να συρρικνώνεται. Τελικά, νίκησε τον καρκίνο του μαστού γιατί χρησιμοποίησε την εκπαίδευση και τις γνώσεις της για να τον κατανοήσει - και να τον ξεπεράσει.
Με μια ξεκάθαρη ανάλυση του επιστημονικού υπόβαθρου της εκπληκτικής της ανακάλυψης, με προτάσεις για αλλαγή των διατροφικών σας συνηθειών ώστε να πολεμήσετε τον καρκίνο του μαστού, και με ένα αναλυτικό μενού με συνταγές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την αλλαγή, το βιβλίο "Αυτή η Μάχη Κερδίζεται!" είναι πραγματικά επαναστατικό και προορίζεται να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.
Το μήνυμα της καθηγήτριας Jane Plant είναι ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να προβλεφθεί και να θεραπευθεί αποτελεσματικά με απλή δίαιτα και αλλαγή του τρόπου ζωής.
Τίτλος βιβλίου:Αυτή η μάχη κερδίζεται
Υπότιτλος βιβλίου:Κατανοώντας, προλαμβάνοντας και υπερνικώντας τον καρκίνο του μαστού
Τίτλος πρωτότυπου:Your life in your hands
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Plant, Jane A. (Συγγραφέας)
Πρατσίνης, Νίκος (Μεταφραστής)
Παυλάκη, Δέσποινα (Μεταφραστής)
ISBN:9789603642206
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2003
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες