Εις υγείαν και καλή καρδιά

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2004
ISBN:
9789601409276
Σελίδες:
191
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εις υγείαν και καλή καρδιά
Τιμή εκδότη:€12,24
Η τιμή μας: €11,02
Εις υγείαν και καλή καρδιά
"Αν νομιμοποιούμαι να έχω γνώμη για ένα ιατρικό βιβλίο, είναι μόνο με την εκπαιδευτική μου ιδιότητα ως δάσκαλου κοντά σαράντα χρόνια. Όσο περνούσε ο καιρός και ωρίμαζα, αντιλαμβανόμουν πως η εκλαΐκευση των ιδεών ή των πορισμάτων της επιστήμης είναι η ουσία των ανθρωπιστικών μεθόδων."(...)
"Το ανά χείρας εγχειρίδιο είναι ένα κατόρθωμα εκλαϊκευτικής μύησης. Ο Μιχάλης Κυριακίδης, βαθύς γνώστης της επιστήμης της καρδιολογίας, είναι και πανεπιστημιακός δάσκαλος, άρα κατέχει δύο εργαλεία, δύο μεθόδους, την αυστηρά ιατρική και την παιδαγωγική".
"Αποδεικνύεται όμως και έξοχος εκλαϊκευτής, χωρίς να προδίδει την ουσία της επιστήμης του, χωρίς να ταπεινώνει τον απληροφόρητο αναγνώστη του με ιερογλυφικά και ακατανόητους ορισμούς, απλοποιεί χωρίς να απλουστεύει, σχηματοποιεί χωρίς να γενικολογεί".(...)
"Το βιβλίο του Μιχάλη Κυριακίδη είναι μια πολύτιμη προσφορά, διότι συνδυάζοντας επιστημονική εγκυρότητα, παιδαγωγική μέθοδο και μυητική διαδικασία ενημερώνει χωρίς να εκφοβίζει, εξηγεί χωρίς να περιπλέκει και μορφώνει χωρίς να κουράζει". (Κώστας Γεωργουσόπουλος)
Τίτλος βιβλίου:Εις υγείαν και καλή καρδιά
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Κυριακίδης, Μιχάλης Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789601409276
Σειρά εκδότη:Ποικίλα Θέματα
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Σημείωση:Πρόλογος: Κώστας Γεωργουσόπουλος.
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες