Εφηβεία

Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2004
ISBN:
9789604231683
Σελίδες:
64
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Εφηβεία
Τιμή εκδότη:€7,70
Η τιμή μας: €6,93
στο καλάθι
Εφηβεία
Οι σωματικές αλλαγές που συμβαίνουν κατά την περίοδο της εφηβείας, εκτός από το γεγονός ότι καθιστούν το άτομο ικανό για αναπαραγωγή, επηρεάζουν ριζικά την εμφάνιση, τον ψυχικό κόσμο και τις σχέσεις των εφήβων με τους άλλους ανθρώπους. H εφηβεία αρχίζει με τη ερωτική διάθεση του εφήβου να μεγαλώνει καθώς ο οργανισμός του τον προετοιμάζει για να αναπαραχθεί. Αυτό έχει και σημαντικές μεταπτώσεις στην ψυχολογία του, αρχίζοντας να προσέχει την εμφάνισή του. Σημαντικός παράγοντας είναι και η διατήρηση της καλής υγείας γιατί οι μεταπτώσεις της εφηβείας και η αύξηση των ορμονών συχνά παρουσιάζουν προβλήματα, που με λίγη προσοχή μπορούν να επιλυθούν.
Σκοπός του βιβλίου είναι να μιλήσει στους εφήβους και να τους πείσει ότι αυτό που τους συμβαίνει είναι φυσιολογικό, να πληροφορήσει για τις αλλαγές, εξωτερικές και εσωτερικές που θα επέλθουν και να προετοιμάσει για τα πρώτα στάδια της ενηλικίωσης.
Το βιβλίο αυτό εξηγεί όλες αυτές τις αλλαγές, δείχνει πως είναι απολύτως φυσιολογικές και βοηθά τους εφήβους να κατανοήσουν τα ποικίλα συναισθήματα που ίσως έχουν σχετικά με την εξέλιξή τους σε ενήλικα άτομα.
Τίτλος βιβλίου:Εφηβεία
Τίτλος πρωτότυπου:Puberty
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Elliot - Wright, Susan (Συγγραφέας)
Μαρκοζάνε, Έφη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604231683
Σειρά εκδότη:Θέματα Υγείας
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Κοινωνιολογία
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Γονείς και Παιδιά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες