Υγιεινή και ασφάλεια εργασίας

Με υπόδειγμα μελέτης εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου
Εκδότης:
Rosili
Έτος:
2004
ISBN:
9789607745132
Σελίδες:
334
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Υγιεινή και ασφάλεια εργασίας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Υγιεινή και ασφάλεια εργασίας
Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει φέρει πολλές αλλαγές στην παραγωγική διαδικασία μιας επιχείρησης. Παράλληλα η επιχείρηση ενδιαφέρεται σήμερα περισσότερο παρά ποτέ άλλοτε για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων. Για να το πετύχει αυτό απαιτείται μια ολοκληρωμένη εκτίμηση του επαγγελματικού κινδύνου σε κάθε επιχείρηση, και ένα πλήρες σχέδιο ορθής διαχείρισης και αντιμετώπισης αυτών των κινδύνων.
Το βιβλίο καλύπτει όλους τους παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων μέσα στο εργασιακό τους περιβάλλον. Υποδείκνυει επίσης τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν έτσι ώστε να εξαλειφθούν αυτοί οι κίνδυνοι. Βασίζεται πάνω στη σύγχρονη βιβλιογραφία, στα διεθνή πρότυπα και στους πρόσφατους κανονισμούς της Ε.Ε..
Αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό για τη μελέτη εκτίμησης της επικινδυνότητας του επαγγελματικού κινδύνου κάθε εργασιακού χώρου. Αναπτύσσει τη μεθοδολογία εκπόνησης μιας τέτοιας μελέτης και το πιο σημαντικό είναι ότι παρέχει μια πρότυπη εφαρμογή της.
Είναι ένα πολύτιμο εκπαιδευτικό σύγγραμμα για τους φοιτητές οι οποίοι επιδιώκουν τη γνώση, αλλά και ένα χρήσιμο εργαλείο για τους έλληνες μελετητές και τους τεχνικούς ασφαλείας.
Τίτλος βιβλίου:Υγιεινή και ασφάλεια εργασίας
Υπότιτλος βιβλίου:Με υπόδειγμα μελέτης εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου
Εκδότης:Rosili
Συντελεστές βιβλίου:Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντία (Συγγραφέας)
ISBN:9789607745132
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες