Πυρηνική ιατρική

Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
2003
ISBN:
9789604318797
Σελίδες:
253
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πυρηνική ιατρική
Τιμή εκδότη:€37,10
Η τιμή μας: €33,39
στο καλάθι
Πυρηνική ιατρική
Η διδασκαλία της Πυρηνικής Ιατρικής ως υποχρεωτικού μαθήματος στα πλαίσια του εγκυκλίου προγράμματος σπουδών του Ιατρικού Τμήματος κρίνεται σήμερα απαραίτητη. Ο λόγος είναι ότι οι λειτουργικές πληροφορίες που δίνουν οι μέθοδοι και οι τεχνικές της Πυρηνικής Ιατρικής είναι μοναδικές και δεν είναι δυνατόν να ληφθούν επί του παρόντος με άλλες διαγνωστικές τεχνικές.

Η εκτίμηση της βιωσιμότητας του μυοκαρδίου σε μετεμφραγματικούς ασθενείς, η διαπίστωση της θέσης των μεταστατικών εστιών, η διάγνωση των εγκεφαλικών παθήσεων, η διαγνωστική προσέγγιση των μικρών παιδιατρικών ασθενών που πάσχουν από ουρολοιμώξεις, η μη επεμβατική διάγνωση της πνευμονικής εμβολής, η αντιμετώπιση ασθενών με ενδοκρινολογικά προβλήματα, η εκτίμηση των νεφρικών και ηπατικών μοσχευμάτων και οι εφαρμογές της ραδιο-ανοσο-αναλύσεως είναι λίγες από τις πολλές, καθημερινές εφαρμογές της Πυρηνικής Ιατρικής.

Οι συγγραφείς παραδίδουν στους φοιτητές ένα επίτομο διδακτικό εγχειρίδιο Πυρηνικής Ιατρικής με πλούσιο εικονογραφικό υλικό, απόσταγμα της μακρόχρονης εμπειρίας τους στην ειδικότητα αυτή.

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)
Τίτλος βιβλίου:Πυρηνική ιατρική
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Καρακατσάνης, Κωνσταντίνος Γ. (Συγγραφέας)
Καρατζάς, Νικόλαος Δ. (Συγγραφέας)
Γκοτζαμάνη - Ψαρράκου, Άννα (Συγγραφέας)
Άρσος, Γεώργιος (Συγγραφέας)
ISBN:9789604318797
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες