Λαπαροσκοπική χειρουργική

Εκδότης:
Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης
Έτος:
2005
ISBN:
9603992451
Σελίδες:
418
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λαπαροσκοπική χειρουργική
Τιμή εκδότη:€77,00
Η τιμή μας: €73,15
στο καλάθι
Λαπαροσκοπική χειρουργική
Η πρόοδος της λαπαροσκοπικής χειρουργικής και η τάση για χειρουργική ελάσσονος παρέμβασης προκάλεσε μεγάλες αλλαγές στην προσέγγιση των χειρουργικών επεμβάσεων.
Σήμερα όλες σχεδόν οι κοιλιακές επεμβάσεις έχουν γίνει λαπαροσκοπικά και πολλές άλλες ειδικότητες όπως η θωρακοχειρουργική, η γυναικολογία και η ουρολογία εφαρμόζουν στην καθημερινή κλινική πράξη τις ενδοσκοπικές τεχνικές.
Ταυτόχρονα, οι ενδείξεις, το πραγματικό όφελος για τον ασθενή και το ζήτημα του κόστους είναι ζητήματα που για ορισμένες επεμβάσεις έχουν καθοριστεί, αλλά για άλλες είναι ακόμα υπό διερεύνηση.
Η εκπαίδευση των χειρουργών στα νέα δεδομένα και τεχνικές ήταν πάντα επιτακτική ανάγκη. Το παρόν σύγγραμμα έχει στόχο την παρουσίαση και ανάλυση των νέων τεχνικών προσέγγισης όχι μόνον σε θέματα γενικής χειρουργικής αλλά και θωρακοχειρουργικής, γυναικολογίας και ουρολογίας. Τα κεφάλαια είναι γραμμένα από όλους σχεδόν τους χειρούργους που αποτελούν σημεία αναφοράς στην Ελλάδα σε συνεργασία με εκπροσώπους της νεώτερης γενιάς των χειρουργών. (από τον πρόλογο του Εμμανουήλ Λέανδρου)
Τίτλος βιβλίου:Λαπαροσκοπική χειρουργική
Εκδότης:Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης
Συντελεστές βιβλίου:Λέανδρος, Εμμανουήλ Α. (Συγγραφέας)
Κωνσταντουλάκης, Μανούσος Μ. (Συγγραφέας)
Αλμπανόπουλος, Κωνσταντίνος (Επιμελητής)
Αλεξάκης, Νικόλαος (Επιμελητής)
Τζίμας, Γεώργιος Ν. (Επιμελητής)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες