Ανόργανη χημεία (τ.1)

Βασικές αρχές
Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2005
ISBN:
9789603515838
Σελίδες:
534
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ανόργανη χημεία
Τιμή εκδότη:€65,93
Η τιμή μας: €59,34
Ανόργανη χημεία (τ.1)
Η έκδοση του παρόντος βιβλίου έχει ως σκοπό την παροχή κατάλληλου βοηθήματος στους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου αλλά και σε κάθε σπουδαστή που θα ήθελε να μελετήσει τις βασικές αρχές της ανόργανης χημείας. Το υπόβαθρο που απαιτείται για την κατανόησή του είναι οι γνώσεις που έχει αποκτήσει κανείς με την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών. Η παρουσίαση των αρχών γίνεται από την αρχή και ως εκ τούτου, το παρόν εγχειρίδιο θα μπορούσε να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα και για τους διδάσκοντες των τελευταίων τάξεων των λυκείων της χώρας.
Οι απαιτούμενες έννοιες δίνονται με τη μεγαλύτερη δυνατή απλότητα και σαφήνεια χωρίς όμως να θυσιάζεται η χημική τους ορθότητα και η λογική συνέπεια. Ερωτήσεις όπως "γιατί;", "πώς;" "πότε;" διατρέχουν όλη την ύλη, οδηγώντας μεθοδικά στην κατανόηση των εννοιών.
Περιλαμβάνονται σχήματα, διαγράμματα καθώς και πίνακες που θα βοηθήσουν τον αναγνώστη στην εμπέδωση των αρχών της Ανόργανης Χημείας χωρίς να απαιτείται στείρα απομνημόνευση. Επιπλέον σε όλα τα κεφάλαια παρατίθενται ερωτήσεις προς απάντησ, λυμένες ασκήσεις και παραδείγματα που θα διευκολύνουν τον αναγνώστη στον τρόπο σκέψης, ενώ στο τέλος κάθε κεφαλαίου παρατίθεται και η αντίστοιχη βιβλιογραφία.
Τίτλος βιβλίου:Ανόργανη χημεία
Υπότιτλος βιβλίου:Βασικές αρχές
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Μεθενίτης, Κώστας (Συγγραφέας)
Μητσοπούλου, Χριστιάνα (Συγγραφέας)
Πνευματικάκης, Γεώργιος (Συγγραφέας)
ISBN:9789603515838
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Τόμος:1
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Χημεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες