Αγγειακές προσπελάσεις για χρόνια αιμοκάθαρση

Εκδότης:
Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Έτος:
2005
ISBN:
9789608071896
Σελίδες:
104
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αγγειακές προσπελάσεις για χρόνια αιμοκάθαρση
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αγγειακές προσπελάσεις για χρόνια αιμοκάθαρση
Καλύπτοντας ένα κενό της ελληνόφωνης βιβλιογραφίας, το βιβλίο αυτό συμβάλλει στον ορθολογικό προγραμματισμό και την προοπτική θεώρηση της αντιμετώπισης του προβλήματος της συνεχούς αιμοκάθαρσης. Ακόμα, επικεντρώνει στην αντιμετώπιση των συχνών επιπλοκών, αναλύοντας λεπτομερώς τις μεθόδους διάσωσης της επικοινωνίας, πριν επιλεγεί η εύκολη λύση της εγκατάλειψής της.
Η ύλη οργανώνεται σε τρία μέρη, από τα οποία το πρώτο καλύπτει τα αρχικά στάδια της διάγνωσης, διερεύνησης και σχεδιασμού της θεραπείας.
Το δεύτερο εξετάζει τις ενδεδειγμένες θέσεις και μεθόδους δημιουργίας της αρτηριοφλεβικής αναστόμωσης, καταγράφοντας και τα συνήθη σφάλματα τεχνικής. Τέλος, το τρίτο ανασκοπεί τις συνηθέστερες επιπλοκές, τόσο σε τοπικό όσο και σε συστηματικό επίπεδο, παραθέτοντας και τις ενδεδειγμένες μεθόδους αντιμετώπισής τους.
Ο συγγραφέας επιδεικνύει ιδιαίτερη επιμέλεια στο θέμα της ορολογίας και της ορθής χρήσης της γλώσσας. Ιδιαίτερη φροντίδα ακόμα έχει καταβάλει στην εικονογράφηση του βιβλίου.
Εξαιρετικά χρήσιμο θα αποδειχθεί το βιβλίο αυτό στους ιατρούς που έχουν ως αντικείμενό τους την περίθαλψη νεφροπαθών, νεφρολόγους και αγγειοχειρουργούς.
Τίτλος βιβλίου:Αγγειακές προσπελάσεις για χρόνια αιμοκάθαρση
Εκδότης:Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Ανδρικόπουλος, Βασίλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789608071896
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες