Ο μεγαλύτερος δικτυωτής του κόσμου

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2005
ISBN:
9789602098585
Σελίδες:
88
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο μεγαλύτερος δικτυωτής του κόσμου
Εκτός κυκλοφορίας
Ο μεγαλύτερος δικτυωτής του κόσμου
Σε αυτό το βιβλίο, ο συγγραφέας και ομιλητής επιχειρηματικών συνεδρίων Λάζαρος Τσόλκας μάς αποκαλύπτει με μια πολύ ωραία βιβλική παραβολή, την τέχνη του "επικοινωνείν" και μας αποκωδικοποιεί την πανανθρώπινη ανάγκη της γνώσης, της αναζήτησης της ευτυχίας, της προσπάθειας για το καλύτερο, την επιτυχία, και την τελική δικαίωση.
Είναι ένα εγχειρίδιο προσωπικής ανάπτυξης, ψυχικής βοήθειας και υποστήριξης όλων όσων ετοιμάζονται να κάνουν το "επόμενο" βήμα.
Το βιβλίο αυτό, απευθύνεται σε όλους αυτούς που ψάχνουν και αναζητούν τρόπους να στηρίξουν την προσπάθειά τους, για την όποια επιτυχία στη ζωή τους.
Ο συγγραφέας - βαθύς γνώστης της σύγχρονης επικοινωνίας - με τον ευρηματικό τρόπο της παραβολής, προσπαθεί να συγκεράσει όλα τα αντικρουόμενα στοιχεία και στο τέλος, δείχνει να τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο.
Το βιβλίο φιλοδοξεί να μιλήσει στις καρδιές όλων των αναγνωστών και αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει και να χαρίζει μια όαση πνευματικής ανάτασης και ψυχικής γαλήνης στη σημερινή χαοτική κατάσταση της πληροφόρησης.
Ο "Μεγαλύτερος Δικτυωτής του Κόσμου" είναι ένα βιβλίο χρήσιμο για κάθε σκεπτόμενο άτομο αλλά και απαραίτητο εγχειρίδιο για όποιον ψάχνει περισσότερα και επιθυμεί να αναδείξει τον κρυμμένο ηγέτη μέσα του.
Ιδανικό για τον φοιτητή και σπουδαστή αλλά και απαραίτητο για το "φτασμένο" στέλεχος για τη δημιουργία οργανισμών και ομάδων εργασίας, για τον ανεξάρτητο επαγγελματία, τον πολιτικό, τον άνθρωπο του Μάρκετινγκ αλλά και τον επιτυχημένο επιχειρηματία.
Τίτλος βιβλίου:Ο μεγαλύτερος δικτυωτής του κόσμου
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Τσόλκας, Λάζαρος (Συγγραφέας)
ISBN:9789602098585
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εμπόριο, Μεταφορές, Επικοινωνία, Ναυτιλία, Τουρισμός
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες