Nelson, Παιδιατρική (τ.2)

Εκδότης:
Mendor Editions S.A.
Έτος:
2012
ISBN:
9789609861373
Σελίδες:
1664
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Nelson, Παιδιατρική
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Nelson, Παιδιατρική (τ.2)
Επί σχεδόν τρία τέταρτα του αιώνα, το Εγχειρίδιο Παιδιατρικής Nelson αποτελεί την πιο αξιόπιστη πηγή αναφοράς στον κόσμο για την προσέγγιση της παιδιατρικής φροντίδας. Η 18η έκδοση συνεχίζει την παράδοση αυτή, ενσωματώνοντας παράλληλα ένα πλήθος από ενδιαφέρουσες αλλαγές και σύγχρονες πληροφορίες, ώστε να σας προσφέρει τις πιο έγκυρες και σύγχρονες γνώσεις για την καλύτερη δυνατή διάγνωση και θεραπεία όλων των παιδιατρικών σας ασθενών!

Η πληρέστερη, σύγχρονη έκδοση της Παιδιατρικής. Περιλαμβάνονται αναλυτικά στον Α' τόμο: θέματα αύξησης, ανάπτυξης και συμπεριφοράς, ψυχολογικών διαταραχών, θέματα παιδιών με ειδικές ανάγκες, διατροφής, παθοφυσιολογίας σωματικών υγρών και παρεντερικής χορήγησης υγρών, φαρμακευτικής θεραπείας, θέματα οξέως πάσχοντος παιδιού, γενετικής, μεταβολικών διαταραχών, θέματα εμβρύου και νεογνού, εφηβείας, ανοσολογίας, αλλεργικών διαταραχών, ρευματικών νοσημάτων, λοιμωδών νοσημάτων.
Στον Β' τόμο περιλαμβάνονται θέματα πεπτικού, αναπνευστικού, καρδιαγγειακού, ουροποιητικού, νευρικού, ενδοκρινικού και αιμοποιητικού συστήματος, καλοήθων και κακοήθων όγκων, νεφρολογίας, γυναικολογικών προβλημάτων στην παιδική ηλικία, νευρομυϊκών νοσημάτων, παθήσεων οφθαλμών, ωτολογίας, δερματολογίας, νοσημάτων οστών και συνδέσμων, περιβαλλοντικών κινδύνων και εργαστηριακών εξετάσεων

Για τον ιατρό που εξετάζει ασθενείς στο ιατρείο ή στο νοσοκομείο ή που προετοιμάζεται για την ειδικότητα της παιδιατρικής, το Εγχειρίδιο Παιδιατρικής Nelson είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την καλύτερη δυνατή φροντίδα των παιδιατρικών ασθενών.
Τίτλος βιβλίου:Nelson, Παιδιατρική
Τίτλος πρωτότυπου:Nelson, Textbook of Pediatrics, 18th ed.
Εκδότης:Mendor Editions S.A.
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Kliegman, Robert M. (Συγγραφέας)
Behrman, Richard E. (Συγγραφέας)
Jenson, Hal B. (Συγγραφέας)
Stanton, Bonita F. (Συγγραφέας)
Κατσαρδής, Χάρης (Επιμελητής)
Χρούσος, Γεώργιος Π. (Επιμελητής)
ISBN:9789609861373
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2012
Τόμος:2/2
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες