Αλλεργία

Εικονογραφημένο Έγχρωμο εγχειρίδιο
Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2004
ISBN:
9789603942948
Σελίδες:
116
Αλλεργία
Τιμή εκδότη:€33,00
Η τιμή μας: €31,35
Αλλεργία
Οι αλλεργίες αφορούν σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού και σχετίζονται με αντιδράσεις που είτε είναι απλώς ενοχλητικές είτε είναι απειλητικές για τη ζωή του ατόμου. Συχνά παραγνωρίζονται από τους ασθενείς αλλά και από τους θεράποντες ιατρούς, με αποτέλεσμα ιδιαίτερα αυξημένες κοινωνικο-οικονομικές επιπτώσεις και νοσηρότητα.
Στα αρχικά στάδια της φροντίδας των ασθενών συνήθως επιλαμβάνονται ιατροί, των οποίων η ειδικότητα είναι συναφής με την Αλλεργιολογία, και το γεγονός αυτό καθιστά επιτακτική την ανάγκη της σύγχρονης ενημέρωσης σε θέματα που άπτονται των αλλεργικών παθήσεων.
Το παρόν εικονογραφημένο εγχειρίδιο παρέχει επαρκείς πληροφορίες σχετικά με τις συνηθέστερες αλλεργικές παθήσεις, τον τρόπο διάγνωσης και αντιμετώπισής των και δίνει τις κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν τους ιατρούς να αντιμετωπίσουν τον ασθενή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πριν να τον παραπέμψουν, εάν απαιτηθεί, σε ειδικό αλλεργιολόγο.
Εκτιμάται ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα στην καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης των αλλεργικών παθήσεων, προς όφελος των ασθενών και των οικογενειών τους.
Κάθε επιμέρους επιστημονικό θέμα αναπτύσσεται αυστηρά σε ένα δισέλιδο και στο τέλος παρατίθεται σύνοψη των κυριότερων σημείων. Οι έγχρωμες φωτογραφίες, οι εικόνες και οι πίνακες καθιστούν την ανάγνωση πιο ενδιαφέρουσα διαφωτίζοντας σημαντικά σημεία του κυρίως κειμένου και διευκολύνουν την κωδικοποίηση της γνώσης.
Η σειρά βιβλίων ICT («Έγχρωμο εικονογραφημένο εγχειρίδιο») έχει κερδίσει εδώ και χρόνια τον έπαινο της διεθνούς ακαδημαϊκής και ιατρικής κοινότητας. Τίτλοι της αποτελούν βασικά διδακτικά εγχειρίδια στο πρόγραμμα σπουδών πολλών ιατρικών σχολών.
Τίτλος βιβλίου:Αλλεργία
Υπότιτλος βιβλίου:Εικονογραφημένο Έγχρωμο εγχειρίδιο
Τίτλος πρωτότυπου:Allergy: An Illustrated Colour Text
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Arshad, S. H. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603942948
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες