Καρκίνος προστάτη

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2004
ISBN:
9789603942733
Καρκίνος προστάτη
Τιμή εκδότη:€30,00
Η τιμή μας: €28,50
Καρκίνος προστάτη
«Ο καρκίνος του προστάτη είναι η πιο συχνή κακοήθης νόσος στον άνδρα και η δεύτερη αιτία θανάτου από καρκίνο. Η επίπτωση του προστατικού καρκίνου έχει αυξηθεί εξαιτίας διάφορων παραγόντων, όπως η γήρανση του πληθυσμού, η αυξημένη πληροφόρηση του κοινού και η βελτίωση των μεθόδων διάγνωσης. Ακριβώς για όλους αυτούς τους λόγους είναι ιδιαίτερα επίκαιρο ένα βιβλίο που διαπραγματεύεται τη νόσο από όλες τις πλευρές της.
Στο βιβλίο γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν όλες οι πτυχές του καρκίνου του προστάτη, όπως η επιδημιολογία του, η αιτιολογία του σε μοριακό επίπεδο, καθώς και η συμβολή των μοριακών τεχνικών στην κατανόηση της νόσου.
Στις σημερινές συνθήκες ανάπτυξης της Ουρολογίας και γενικότερα της Ιατρικής θεωρούμε πως εκείνος ο τύπος βιβλίου που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού είναι το πολυσυγγραφικό έργο. Γι’ αυτόν τον λόγο, για τη συγγραφή των επί μέρους κεφαλαίων απευθυνθήκαμε σε ειδικούς ουρολόγους, αλλά και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, καθώς και σε επιστήμονες που έχουν στενή συνάφεια με το αντικείμενο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την πρόσκληση με ενθουσιασμό και συνέπεια».

Θ. Φ. Αρβανιτάκης
Χ. Γ. Θεοδώρου
Τίτλος βιβλίου:Καρκίνος προστάτη
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Αρβανιτάκης, Θ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603942733
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες