Αιματολογία

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2004
ISBN:
9789603942511
Σελίδες:
124
Αιματολογία
Τιμή εκδότη:€33,00
Η τιμή μας: €31,35
Αιματολογία
Στο πλαίσιο της αλματώδους προόδου, η έκδοση ενός εγχειριδίου Αιματολογίας, όπως το παρόν, στο οποίο δίνονται με απλότητα και σαφήνεια οι βασικές αρχές της Αιματολογίας, είναι αναμφισβήτητα χρήσιμη.
Το ανά χείρας πόνημα αποτελεί σημαντική πηγή γνώσης Αιματολογίας για τον φοιτητή, τον νέο ιατρό και το παραϊατρικό προσωπικό που θέλει να αποκτήσει τις βασικές-πρακτικές γνώσεις Αιματολογίας, αλλά και για τον ιατρό-αιματολόγο, στον οποίο μπορεί να προσφέρει μια ιεραρχημένη και καλά δομημένη σύνοψη των τρεχόντων προβλημάτων σχετικά με την ειδικότητα αυτή.
Κάθε επιμέρους επιστημονικό θέμα αναπτύσσεται αυστηρά σε ένα δισέλιδο και στο τέλος παρατίθεται σύνοψη των κυριότερων σημείων. Οι έγχρωμες φωτογραφίες, οι εικόνες και οι πίνακες καθιστούν την ανάγνωση πιο ενδιαφέρουσα διαφωτίζοντας σημαντικά σημεία του κυρίως κειμένου και διευκολύνουν την κωδικοποίηση της γνώσης.
Η σειρά βιβλίων ICT («Έγχρωμο εικονογραφημένο εγχειρίδιο») έχει κερδίσει εδώ και χρόνια τον έπαινο της διεθνούς ακαδημαϊκής και ιατρικής κοινότητας. Τίτλοι της αποτελούν βασικά διδακτικά εγχειρίδια στο πρόγραμμα σπουδών πολλών ιατρικών σχολών.
Τίτλος βιβλίου:Αιματολογία
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Howard, Martin R. (Συγγραφέας)
Hamilton, P. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603942511
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες