Μαιευτική και γυναικολογία με μια ματιά

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2004
ISBN:
9789603942788
Σελίδες:
144
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαιευτική και γυναικολογία με μια ματιά
Τιμή εκδότη:€32,00
Η τιμή μας: €30,40
στο καλάθι
Μαιευτική και γυναικολογία με μια ματιά
Το βιβλίο «Μαιευτική και Γυναικολογία με μια Ματιά» είναι γραμμένο κυρίως για τους φοιτητές της ιατρικής. Είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένο και η ύλη είναι κατανεμημένη με λογική συνέχεια. Ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να ανατρέξει με ευχέρεια σε όλα τα κεφάλαια και να εξοικειωθεί με τις έννοιες και την ορολογία μιας ειδικότητας που μέσα σε μια εικοσαετία έχει πολλαπλασιάσει την ύλη της και τα πεδία δράσης και έρευνας. Οι πίνακες, τα διαγράμματα και οι αλγόριθμοι βοηθούν στην κατανόηση και απομνημόνευση των κεφαλαίων.
Το βιβλίο αποτελεί επίσης βοήθημα και για τους μαιευτήρες γυναικολόγους και τους ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, δεδομένου ότι η σύγχρονη μαιευτική και γυναικολογία, με τη διεύρυνση των οριζόντων που τη χαρακτηρίζει, άπτεται σε μεγαλύτερη έκταση των άλλων ειδικοτήτων και απαιτεί στενότερη συνεργασία σε πολλαπλά επίπεδα.
Κάθε κεφάλαιο αναπτύσσεται και ολοκληρώνεται σε δύο μόλις σελίδες, εκ των οποίων η πρώτη περιλαμβάνει διαγράμματα που κωδικοποιούν τις απαραίτητες πληροφορίες και η δεύτερη ένα περιεκτικό κείμενο.
Καλύπτοντας μια ευρεία θεματολογία, τα βιβλία της σειράς αποτελούν ιδανικά εισαγωγικά εγχειρίδια για κάθε γνωστικό αντικείμενο, εξαιρετικά βοηθήματα για τις εξετάσεις αλλά και εύχρηστα βιβλία αναφοράς για την καθημερινή κλινική πράξη.
Η εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά βιβλίων «Με μια ματιά» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διεθνούς ιατρικής κοινότητας και των λοιπών επαγγελματιών υγείας.
Τίτλος βιβλίου:Μαιευτική και γυναικολογία με μια ματιά
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Norwitz, Errol R. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603942788
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες