Παθήσεις του προσθίου ποδός

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2004
ISBN:
9789603942726
Σελίδες:
260
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Παθήσεις του προσθίου ποδός
Τιμή εκδότη:€40,00
Η τιμή μας: €38,00
Παθήσεις του προσθίου ποδός
«Με μια σύντομη ματιά στο βιβλίο διαπιστώνει κανείς ότι πρόκειται για ένα πλήρες πόνημα πάνω στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.
Γίνεται λεπτομερής περιγραφή των παθήσεων, της κλινικής σημειολογίας, των παρακλινικών εξετάσεων, του τρόπου αντιμετώπισης, της αποθεραπείας και αποκατάστασης. Επίσης γίνεται ιδιαίτερα αναφορά στο διαβητικό πόδι και στις παραμορφώσεις στην εγκεφαλική παράλυση, ενώ πολύτιμες πληροφορίες παρέχονται για τις παθήσεις των ονύχων, καθώς και για την επιλογή υποδημάτων που, από προστατευτικό εξάρτημα και συμπλήρωμα της εμφάνισής μας, πολλές φορές γίνεται αιτία σοβαρών και επώδυνων παραμορφωτικών καταστάσεων. Τέλος, στο κεφάλαιο “Ορθωτική θεραπεία”, ο συγγραφέας δίνει με απλό τρόπο τις αρχές πάνω στις οποίες πρέπει να στηρίζεται ο κλινικός ορθοπαιδικός για τη συνταγογραφία των πλέον αποτελεσματικών ορθωτικών βοηθημάτων.
Πιστεύω ότι το ανά χείρας επιστημονικό δημιούργημα, μοναδικό στον χώρο μας, προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις και ερεθίσματα για κάθε συνάδελφο που επιθυμεί να ασχοληθεί ιδιαίτερα για την ορθοπαιδική παθολογία του ποδιού».

Dr. Ιωάννης Κ. Δημητρίου
Τίτλος βιβλίου:Παθήσεις του προσθίου ποδός
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Ντούνης, Ελευθέριος (Συγγραφέας)
ISBN:9789603942726
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες