Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2004
ISBN:
9789603942542
Σελίδες:
190
Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος
Τιμή εκδότη:€35,00
Η τιμή μας: €33,25
Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος
«Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει με τρόπο κατανοητό τις βασικές αρχές της μικροβιολογίας τροφίμων στον προπτυχιακό φοιτητή και στον μεταπτυχιακό σπουδαστή της ιατρικής μικροβιολογίας, της χημείας, της βιολογίας, της φυσικής και ζωικής οικολογίας, της γεωπονίας, της δασονομίας και των περιβαλλοντικών επιστημών.
Στοιχεία βιολογίας και χημείας μαζί με τις βασικές έννοιες της γενικής μικροβιολογίας τροφίμων δίνονται στο πρώτο μέρος αυτού του βιβλίου. Το δεύτερο μέρος στρέφεται στη συστηματική μικροβιολογία. Ειδική μνεία δίνεται στις βακτηριακές και ιογενείς τροφογενείς λοιμώξεις, με σκοπό τη σαφέστερη κατανόηση της αλυσίδας των τροφικών μολύνσεων. Ευρύ φάσμα εργαστηριακών μεθόδων και η χρήση τους στη μικροβιολογική ανάλυση των τροφίμων περιγράφεται σε ένα ειδικό κεφάλαιο. Οι κλασικές δοκιμασίες αρίθμησης και ανίχνευσης των μικροοργανισμών, ο προσδιορισμός των βακτηρίων, των ζυμών και των μυκήτων, η μικροβιολογική ανάλυση των τροφίμων μαζί με τις πιο πρόσφατες μεθόδους για τον προσδιορισμό των μικροοργανισμών αναφέρονται επίσης στο παρόν σύγγραμμα.
Το βιβλίο πραγματεύεται επίσης, την ποιότητα και τα κριτήρια για τη μικροβιολογική αποδοχή των τροφίμων και προτείνει τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται».

Ευγενία Μπεζιρτζόγλου M.D., Ph.D
Τίτλος βιβλίου:Μικροβιολογία τροφίμων και πεπτικού συστήματος
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Μπεζιρτζόγλου, Ευγενία (Συγγραφέας)
ISBN:9789603942542
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες