Ο νεφρός με μια ματιά

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2004
ISBN:
9789603942429
Σελίδες:
124
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο νεφρός με μια ματιά
Τιμή εκδότη:€32,00
Η τιμή μας: €30,40
στο καλάθι
Ο νεφρός με μια ματιά
«Ο Νεφρός με μια Ματιά» είναι ένα σύγχρονο εγχειρίδιο, που διακρίνεται για τον σαφή, διδακτικό και κατανοητό τρόπο παρουσίασης των παθήσεων του νεφρού σε ένα περιορισμένο αριθμό σελίδων. Προσφέρει ένα συνδυασμό γνώσεων βασικών επιστημών και κλινικής ιατρικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση των φυσιολογικών και παθοφυσιολογικών μηχανισμών που λαμβάνουν χώρα στον νεφρό, με σκοπό να δημιουργήσει στον αναγνώστη ένα σημαντικό υπόβαθρο βασικών γνώσεων, απαραίτητο για τη μελέτη, κατανόηση και αφομοίωση όλων των μελλοντικών εξελίξεων στον κλάδο της νεφρολογίας.
Το εγχειρίδιο αυτό απευθύνεται σε φοιτητές ιατρικής, ειδικευόμενους νεφρολόγους, ιατρούς άλλων ειδικοτήτων καθώς και στους υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας, προσφέροντάς τους ένα βασικό εγχειρίδιο νεφρολογίας στην ελληνική γλώσσα, ενώ ταυτόχρονα δίνει στον ειδικό νεφρολόγο την ευκαιρία να επαναλάβει κάποια ήδη γνωστά θέματα με τρόπο εύκολο, γρήγορο και σαφή.
Κάθε κεφάλαιο αναπτύσσεται και ολοκληρώνεται σε δύο μόλις σελίδες, εκ των οποίων η πρώτη περιλαμβάνει διαγράμματα που κωδικοποιούν τις απαραίτητες πληροφορίες και η δεύτερη ένα περιεκτικό κείμενο.
Καλύπτοντας μια ευρεία θεματολογία, τα βιβλία της σειράς αποτελούν ιδανικά εισαγωγικά εγχειρίδια για κάθε γνωστικό αντικείμενο, εξαιρετικά βοηθήματα για τις εξετάσεις αλλά και εύχρηστα βιβλία αναφοράς για την καθημερινή κλινική πράξη.
Η εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά βιβλίων «Με μια ματιά» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διεθνούς ιατρικής κοινότητας και των λοιπών επαγγελματιών υγείας.
Τίτλος βιβλίου:Ο νεφρός με μια ματιά
Τίτλος πρωτότυπου:The Kidney at a Glance
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:O' Callaghan, Chris (Συγγραφέας)
Brenner, Barry M. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603942429
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες