Αγωγή και επικοινωνία στο σχολείο

Παιδί, έφηβος, σχολείο, ΔΕΠΠΣ, κίνητρα, ενθάρρυνση, διδασκαλία, επικοινωνία, η τέχνη των ερωτήσεων, διαπροσωπικές σχέσεις, μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, προβληματική συμπεριφορά κ.λπ.
Εκδότης:
Σοκόλη - Κουλεδάκη
Έτος:
2006
ISBN:
9789608928138
Σελίδες:
139
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αγωγή και επικοινωνία στο σχολείο
Τιμή εκδότη:€14,84
Η τιμή μας: €13,36
στο καλάθι
Αγωγή και επικοινωνία στο σχολείο
Το βιβλίο "Αγωγή και επικοινωνία στο σχολείο" απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και υποψηφίους ΑΣΕΠ καθώς αναπτύσσει πληθώρα θεμάτων, τα οποία αγγίζουν την ουσία της αγωγής και της εκπαίδευσης, μέσα στα πλαίσια της αλληλεπίδρασης και της διαπροσωπικής επικοινωνίας με τους μαθητές. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο μέρος του βιβλίου αναφέρεται στο παιδί της σχολικής ηλικίας και στον έφηβο, στα γενικά τους χαρακτηριστικά και στην γνωστική, συναισθηματική, κοινωνική και ηθική ανάπτυξή τους. Επίσης, αναφέρεται στο σημερινό σχολείο και στο ρόλο του στο σύγχρονο και μεταβαλλόμενο κόσμο. Το δεύτερο μέρος καταπιάνεται με θέματα που αφορούν την καθημερινή παιδευτική πράξη, όπως το ΔΕΠΠΣ, τα κίνητρα, την ενθάρρυνση, τη διδασκαλία, την επικοινωνία, τις ερωτήσεις, τις διαπροσωπικές σχέσεις, τη δημιουργικότητα και την αξιολόγηση της διδασκαλίας. Και τέλος, το τρίτο μέρος πραγματεύεται καίρια θέματα όπως οι μαθησιακές δυσκολίες, οι διαταραχές του λόγου, η δυσλεξία και η προβληματική συμπεριφορά.
Τίτλος βιβλίου:Αγωγή και επικοινωνία στο σχολείο
Υπότιτλος βιβλίου:Παιδί, έφηβος, σχολείο, ΔΕΠΠΣ, κίνητρα, ενθάρρυνση, διδασκαλία, επικοινωνία, η τέχνη των ερωτήσεων, διαπροσωπικές σχέσεις, μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, προβληματική συμπεριφορά κ.λπ.
Εκδότης:Σοκόλη - Κουλεδάκη
Συντελεστές βιβλίου:Παπαγεωργίου, Γεώργιος Ν. (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:
9608928133
9789608928138
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση:Νοέμβριος 2006
Τόμος:
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά > Μαθησιακές Δυσκολίες
Εκπαίδευση > Γενικά > Α.Σ.Ε.Π.
Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες