Autodivine

Εκδότης:
Jemma Press
Έτος:
2009
ISBN:
9789606732386
Σελίδες:
32
Autodivine
Τιμή εκδότη:€9,85
Η τιμή μας: €8,87
στο καλάθι
Autodivine
Το 2005, ο βραβευμένος με Comicdom Award καλύτερου comic της χρονιάς για το Giant-Size Fascists, Κων Χρυσούλης, συνέγραψε, συνέθεσε και εικονογράφησε ένα πλήρες concept άλμπουμ με αγγλικό στίχο (postpunk/garage ήχου και glam αισθητικής) που περιγράφει την ζωή και τον θάνατο του IntroSpective Fusion, ενός μελλοντικού επαναστάτη που εξεγείρεται ενάντια στην αυταρχική κυβέρνηση του RetroSpective Illusion. Μέχρι το 2008, το concept album παίζονταν σε χρονολογική σειρά ζωντανά από τους Autodivine, όπου κάθε μέλος αναπαριστούσε και έναν χαρακτήρα του.

Αυτή η έκδοση που με ιδιαίτερη χαρά η Jemma Press σας παρουσιάζει, περιλαμβάνει το πρώτο EP των Autodivine, που αποτελείται από 3 από τα 12 τραγούδια του concept album, "IntroSpective Fusion & The Syndicate Revolution" και 3 τραγούδια υπό τον τίτλο Urban Anthems, με γενικότερη θεματολογία την ζωή στο σύγχρονο άστυ, αλλά και ένα 32-σέλιδο βιβλίο με εικονογράφηση των έξι τραγουδιών από τον Κων.
Τίτλος βιβλίου:Autodivine
Περιέχει:6 track audio CD TRACK LIST: URBAN ANTHEMS 1. Ralph Dinby’s Wife 2. Super NY City 3. Athens' Sun INTROSPECTIVE FUSION & THE SYNDICATE REVOLUTION Excerpts 4. Birth (& The Teenage Years) 5. The Ballad of RetroSpective Illusion 6. The Final Countdown with Retro)
Εκδότης:Jemma Press
Συντελεστές βιβλίου:Κων Χρυσούλης (Συγγραφέας)
Κων Χρυσούλης (Εικονογράφος)
ISBN:9789606732386
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2009
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Χιούμορ - Σάτυρα > Κόμικς
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες