Χειρουργική πρακτική

Εκδότης:
Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης
Έτος:
2007
ISBN:
9789603995142
Σελίδες:
880
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χειρουργική πρακτική
Τιμή εκδότη:€45,00
Η τιμή μας: €42,75
στο καλάθι
Χειρουργική πρακτική
[...] Το βιβλίο πραγματεύεται ευρύ φάσμα της Γενικής Χειρουργικής, αλλά σε ορισμένα κεφάλαια όπως η λαπαροσκοπική χειρουργική, οι χειρουργικές λοιμώξεις, τα συρραπτικά μηχανήματα, οργάνωση χειρουργείου, αποστείρωση έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση λόγω των σημαντικών προόδων στους τομείς αυτούς. Ακόμη, ιδιαίτερη προσοχή δίδεται και στην εφαρμοσμένη έρευνα που μας παρέχει η Μοριακή Βιολογία.
Βασική επιδίωξη του συγγραφέα, στο μέτρο του δυνατού, είναι να παρουσιάσει ένα σύγχρονο διδακτικό βιβλίο με τα μέχρι σήμερα επιτεύγματα της χειρουργικής με τρόπο επαγωγικό και κατανοητό στον αναγνώστη, ξεκινώντας από την περιγραφή των απλών χειρουργικών πράξεων με τις οποίες αρχίζει η εκπαίδευση των φοιτητών και ειδικευομένων της Χειρουργικής. Ορισμένα θέματα γράφτηκαν από συνεργάτες με αξιόλογη εμπειρία στην ειδικότητα τους και χρειάστηκε προσπάθεια, συντονισμό και επιμέλεια για τη γλωσσική ομοιομορφία του κειμένου από τον εκδότη και συγγραφέα. Πράγμα που έγινε με επιτυχία.
Η άρτια παρουσίαση των θεμάτων με πολλές επεξηγήσεις, διαγράμματα και εικόνες μαζί με την πλούσια βιβλιογραφία καθιστούν εύληπτο και κατανοητό το κείμενο. Τονίζω ότι εκτίθενται όλες οι σύγχρονες αντιλήψεις και τεχνικές εφαρμογές της νέας τεχνολογίας στη χειρουργική που αποδεικνύει τις βαθιές γνώσεις και την κλινική και εγχειρητική εμπειρία του κ. Αντσακλή.
Το νέο βιβλίο "Χειρουργική Πρακτική" προσφέρει καινούργια γνώση και δίνει μεγάλη σημασία στα προβλήματα που θα συναντήσει ο ειδικευόμενος στη χειρουργική πράξη, αρχίζοντας από το περιβάλλον του χειρουργείου και τις πειθαρχημένες κινήσεις του. Είναι ένας πρακτικός οδηγός και θα τον βοηθήσει στα πρώτα του βήματα στις δυσκολίες προσαρμογής στο χειρουργικό τομέα. [...] (από τον πρόλογο του Βασίλειου Χρ. Γολεμάτη)
Τίτλος βιβλίου:Χειρουργική πρακτική
Εκδότης:Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Αντσακλής, Γεώργιος Ι. (Συγγραφέας)
Παρασκευόπουλος, Ιωάννης Α. (Συγγραφέας)
Καρανίκας, Ιωάννης Δ. (Συγγραφέας)
κ.ά. (Συγγραφέας)
Αντσακλής, Γεώργιος Ι. (Επιμελητής)
ISBN:9789603995142
Στοιχεία έκδοσης: 2007
Σημείωση:Πρόλογος: Βασίλειος Χρ. Γολεμάτης.
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες