Συστηματική διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας εργασίας στα τεχνικά έργα

Εκδότης:
Τζιόλα
Έτος:
2007
ISBN:
9789604181315
Σελίδες:
203
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Συστηματική διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας εργασίας στα τεχνικά έργα
Τιμή εκδότη:€11,31
Η τιμή μας: €10,18
στο καλάθι
Συστηματική διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας εργασίας στα τεχνικά έργα
Στόχος του συγκεκριμένου βιβλίου είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτικών μηχανικών αλλά και των τεχνολόγων μηχανικών στο πολύ σοβαρό θέμα της ασφάλειας στα τεχνικά έργα. Αποτελεί πλήρες βοήθημα για τους πολιτικούς μηχανικούς, τους πολιτικούς δομικών έργων και έργων υποδομής που θέλουν να εργαστούν ως μηχανικοί ασφάλειας.
Η ασφάλεια και υγεία στους εργοταξιακούς χώρους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε κατασκευαστική και εργοληπτική εταιρία. Η στελέχωση των επιχειρήσεων από εξειδικευμένους σε θέματα ασφάλειας μηχανικούς είναι αναγκαία. Η σύνταξη του Φακέλου Ασφάλειας και Υγείας, του Σχεδίου Ασφάλειας και Υγείας, η ενημέρωση των εργαζομένων σε θέματα ασφάλειας, η ανάλυση ατυχημάτων, η επεξεργασία των στατιστικών στοιχείων παρολίγων ατυχημάτων απαιτούν γνώσεις σε θέματα Μηχανικής Ασφάλειας. Μαθήματα όπως Υγιεινή και Ασφάλεια Εργασίας, Οργάνωση εργοταξίου οφείλουν να έχουν πρωτεύοντα ρόλο στα προγράμματα σπουδών των πολυτεχνικών και τεχνολογικών σχολών.
Το παρόν βιβλίο συγκεντρώνει το θεσμικό πλαίσιο τους εργονομικούς παράγοντες και τη διαχείριση ρίσκου-πρόληψη εργατικών ατυχημάτων που οφείλουν να γνωρίζουν οι μηχανικοί.
(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Συστηματική διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας εργασίας στα τεχνικά έργα
Εκδότης:Τζιόλα
Συντελεστές βιβλίου:Μουτσοπούλου, Αμαλία (Συγγραφέας)
ISBN:9789604181315
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2007
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εργασία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες