Γένεση και διαδρομή

Ιστορική εξέλιξη της ελληνικής ουρολογίας
Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2007
ISBN:
9789601415383
Σελίδες:
619
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Γένεση και διαδρομή
Τιμή εκδότη:€25,36
Η τιμή μας: €22,82
Γένεση και διαδρομή
«(...) Η παρούσα έκδοση, εκτός από την αδρή περιγραφή των μεγάλων ιστορικών γεγονότων και των κυριοτέρων σταθμών της Ουρολογίας σε παγκόσμια κλίμακα, εξιστορεί και συμπεριλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερα προσωπικά βιώματα, εμπειρίες και μαρτυρίες γύρω από το γνωστικό της αντικείμενο στη νεότερη Ελλάδα. (...)
»Οι πυκνές αναφορές και τα σχόλια στα γεγονότα που σημάδεψαν τη νεοελληνική ιστορία της Ουρολογίας στηρίζονται στην έρευνα αρχείων, εντύπων και χειρογράφων, που συντελούν στην καλύτερη κατανόηση του ασφυκτικού κλίματος μέσα από το οποίο γεννήθηκε η Ουρολογία, και συνοδεύονται από ένα πλούσιο ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό. Θα μπορούσε, επομένως, να υποστηριχθεί πως η έκδοση αυτή αποτελεί μια πολυπρισματική ιστορική θεώρηση της Ουρολογίας στη χώρα μας, με κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα την ξενάγηση του αναγνώστη στην ιστορία της νεοελληνικής Ουρολογίας, η οποία, δυστυχώς, μερικές φορές σκιάστηκε από αντιπαραθέσεις, αντιδικίες, παρεμβάσεις και συμβιβασμούς, που θα κριθούν με το πέρασμα του χρόνου από τους ιστορικούς του μέλλοντος...»

(Aπό τον Πρόλογο του Σπύρου Γερ. Μαρκέτου, Ομότιμου Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Επίτιμου Προέδρου της Διεθνούς Εταιρείας Νεο-Ιπποκρατικής
Ανθρωπιστικής Ιατρικής και του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος της Κω)
Τίτλος βιβλίου:Γένεση και διαδρομή
Υπότιτλος βιβλίου:Ιστορική εξέλιξη της ελληνικής ουρολογίας
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Δαβίλλας, Νίκος (Συγγραφέας)
ISBN:9789601415383
Σειρά εκδότη:Επιστήμη
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2007
Σημείωση:Πρόλογος: Σπύρος Γερ. Μαρκέτος, ομότιμος καθηγητής της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, επίτιμος πρόεδρος της διεθνούς εταιρείας Νεο-Ιπποκρατικής Ανθρωπιστικής Ιατρικής και του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος της Κω.
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες