Η δύναμη του focusing

Πρακτικός οδηγός συναισθηματικής αυτοθεραπείας
Εκδότης:
Τόπος
Έτος:
2023
ISBN:
9789604994724
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η δύναμη του focusing
Τιμή εκδότη:€16,00
Η τιμή μας: €14,40
Η δύναμη του focusing
Γίνε ο θεραπευτής του εαυτού σου!

Το Focusing είναι µια σωµατικά προσανατολισμένη µέθοδος αυτεπίγνωσης, αλλαγής και ανάπτυξης. Περιλαµ­βάνει το να αισθανόµαστε στο σώµα µας και να λαµβάνουµε τα µηνύµατα που έχει να µας δώσει για τις καταστάσεις που ζούµε. Είναι µια διαδικασία που µας βοηθά να κατανοούµε βαθύτερα τον εαυτό µας και τα συναισθήµατά µας, να επιλύουμε δηµιουργικά τα προβλήµατα που αντιµετωπίζουµε, και να κάνουµε θετικές αλλαγές στη ζωή µας.

Το βιβλίο αυτό, µε απλό και άµεσο τρόπο, απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν ένα ταξίδι αυτογνωσίας και συναισθηµατικής θεραπείας. Μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά όσους εµπλέκονται στη θεραπευτική διαδικασία – είτε στον ρόλο του θεραπευτή είτε στον ρόλο του θεραπευόµενου. Όπως περιγράφει και η συγγραφέας, για τους θεραπευτές το Focusing µπορεί να είναι ένα πολύ χρήσιµο εργαλείο που ενισχύει σηµαντικά τη δουλειά τους. Ενώ για τους θεραπευόµενους µπορεί να κάνει τη θεραπευτική διαδικασία βαθύτερη και αποτελεσµατικότερη.

Το Focusing, εκτός από τη συµβουλευτική και τη θεραπεία, έχει εφαρµογή και σε τοµείς όπως η υγειονοµική περίθαλψη, η εκπαίδευση, το coaching, η ανατροφή των παιδιών, η λήψη αποφάσεων, η επίλυση συγκρούσεων, η δηµιουργικότητα κ.ά.
Τίτλος βιβλίου:Η δύναμη του focusing
Υπότιτλος βιβλίου:Πρακτικός οδηγός συναισθηματικής αυτοθεραπείας
Εκδότης:Τόπος
Συντελεστές βιβλίου:Weiser Cornell Ann (Συγγραφέας)
Λακιώτη, Αγαθή (Μεταφραστής)
Λακιώτη, Αγαθή (Επιμελητής)
ISBN:9789604994724
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2023
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες