Μαιευτική και γυναικολογική υπερηχογραφία

Εκδότης:
Εκδόσεις Κυριακίδη ΙΚΕ
Έτος:
2022
ISBN:
9789605993979
Σελίδες:
480
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαιευτική και γυναικολογική υπερηχογραφία
Τιμή εκδότη:€96,00
Η τιμή μας: €91,00
στο καλάθι
Μαιευτική και γυναικολογική υπερηχογραφία
Η υπερηχογραφία αποτελεί βασικό πυλώνα της διάγνωσης στη Μαιευτική και Γυναικολογία. Για την ακρίβεια, η μαιευτική και γυναικολογική υπερηχογραφία αποτελεί πλέον, κατά πάσα πιθανότητα, τη συχνότερη διαγνωστική εφαρμογή των υπερήχων.

Σήμερα η προγεννητική διάγνωση είναι ακριβής, γίνεται σε πολλές περιπτώσεις πολύ νωρίς, οι πιθανότητες λάθους περιορίστηκαν σημαντικά, και η υπερηχογραφία αποτελεί την εξέταση εκλογής για screening μιας σειράς παθολογικών καταστάσεων. Στο βιβλίο δίδεται έμφαση στη φυσιολογική απεικόνιση των εμβρύων στη διάρκεια της ενδομήτριας ζωής, και περιγράφονται με λεπτομέρεια, σαφήνεια και εξαιρετικές φωτογραφίες οι ανατομικές ανωμαλίες που διαγιγνώσκονται προγεννητικά στα διάφορα στάδια της εγκυμοσύνης. Ιδιαίτερα κεφάλαια εστιάζουν στη διάγνωση γενετικών συνδρόμων, τη χρήση των Doppler, και τη διάγνωση, παρακολούθηση και διαχείριση παθολογικών καταστάσεων όπως η προεκλαμψία, ο πρόωρος τοκετός, οι πολύδυμες κυήσεις και οι ενδομήτριες λοιμώξεις.

Παρόμοια, στα κεφάλαια της γυναικολογικής υπερηχογραφίας περιγράφεται με λεπτομέρεια η φυσιολογική απεικόνιση των έσω γεννητικών οργάνων και οι συνηθέστερες παθολογικές καταστάσεις. Έμφαση δίδεται στη διαφορική διάγνωση.

Το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για τους ειδικευόμενους στη Μαιευτική - Γυναικολογία αλλά και για τους Μαιευτήρες – Γυναικολόγους, τόσο τους νέους όσο και τους περισσότερο έμπειρους, προσφέροντάς τους τις απαραίτητες σύγχρονες γνώσεις για τη διαγνωστική και θεραπευτική αντιμετώπιση των θεμάτων που έχουν να κάνουν με την υπερηχογραφία στη Μαιευτική και Γυναικολογία.
Τίτλος βιβλίου:Μαιευτική και γυναικολογική υπερηχογραφία
Εκδότης:Εκδόσεις Κυριακίδη ΙΚΕ
Συντελεστές βιβλίου:Σωτηριάδης Αλέξανδρος (Συγγραφέας)
ISBN:9789605993979
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2022
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες