Μαθαίνω να διαβάζω αλλιώς

Διδακτική παρέμβαση για τη βελτίωση της αναγνωστικής ευχέρειας μαθητών/τριών με αναγνωστικές δυσκολίες των μικρών τάξεων του Δημοτικού σχολείου
Εκδότης:
Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος:
2021
ISBN:
9789606581021
Σελίδες:
70
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαθαίνω να διαβάζω αλλιώς
Τιμή εκδότη:€18,67
Η τιμή μας: €16,80
Μαθαίνω να διαβάζω αλλιώς
Το βιβλίο αυτό είναι ένας χρήσιμος εικονογραφημένος οδηγός 70 σελίδων με κείμενα και δραστηριότητες για την αντιμετώπιση των αναγνωστικών δυσκολιών των μαθητών/τριών που φοιτούν στις μικρές τάξεις του Δημοτικού σχολείου. Μέσα από την ελκυστική εικονογράφηση, τα κείμενα που εξιστορούν καθημερινές ιστορίες παιδιών και τις δραστηριότητες εμπέδωσης, οι μαθητές εξοικειώνονται με την ανάγνωση βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αναγνωστική τους ικανότητα.
Η ποικιλία των θεμάτων και των δραστηριοτήτων κρατάει σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον των παιδιών και έτσι πλέον η μάθηση γίνεται παιχνίδι!
Το βιβλίο είναι ένας απαραίτητος σύμμαχος τόσο για εκπαιδευτικούς γενικής και ειδικής αγωγής, όσο και για τους γονείς μαθητών/τριών με αναγνωστικές δυσκολίες.
Τίτλος βιβλίου:Μαθαίνω να διαβάζω αλλιώς
Υπότιτλος βιβλίου:Διδακτική παρέμβαση για τη βελτίωση της αναγνωστικής ευχέρειας μαθητών/τριών με αναγνωστικές δυσκολίες των μικρών τάξεων του Δημοτικού σχολείου
Εκδότης:Εκδόσεις Φυλάτος
Συντελεστές βιβλίου:Σισμανίδου Ειρήνη (Συγγραφέας)
Γκανούδη Χρύσα (Εικονογράφος)
ISBN:9789606581021
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2021
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά > Μαθησιακές Δυσκολίες
Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες