Έρωτας

Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2021
ISBN:
9786180139952
Σελίδες:
384
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έρωτας
Τιμή εκδότη:€17,70
Η τιμή μας: €15,93
στο καλάθι
Έρωτας
Ο Έρωτας, αρχαίος θεός, γιος της Αφροδίτης, άχρονος και αέναος, παντοδύναμος και ανίκητος, αποτελεί την ισχυρότερη δύναμη του σύμπαντος.
Δύσκολο να ξεφύγει κανείς από τα δεσμά του. Ο αρχαίος τραγικός ποιητής Σοφοκλής, προκειμένου να δηλώσει την απόλυτη κυριαρχία του έρωτα, λέει ότι όποιος κατέχεται από αυτόν συμπεριφέρεται σαν τρελός (ο δ’ έχων μέμηνεν).
Η Σαπφώ τον χαρακτηρίζει «γλυκόπικρο».
Τι ακριβώς συμβαίνει, όμως, με την ανθρώπινη φύση; Πώς ο σύγχρονος άνθρωπος μπορεί να χαρεί πραγματικά τον έρωτα και να μην επιτρέψει να γίνει έρμαιο των συναισθημάτων του, τα οποία τροφοδοτούνται από τις κοινωνικές συνθήκες και τα οικογενειακά στερεότυπα και πολλές φορές τον παγιδεύουν, ευνουχίζοντας τον αληθινό έρωτα;
Η Θέκλα Πετρίδου, η γνωστή και για πολλούς αγαπημένη ψυχολόγος, μας εκπλήσσει για άλλη μια φορά με το καινούργιο της βιβλίο. Ακολουθώντας την αγαπημένη της μαιευτική μέθοδο θέτει ερωτήματα που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης και των συνθηκών που τη διαμορφώνουν και, μέσα από την ψυχοθεραπευτική πρακτική, δίνει απαντήσεις.
Τίτλος βιβλίου:Έρωτας
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Πετρίδου, Θέκλα (Συγγραφέας)
ISBN:9786180139952
Σειρά εκδότη:Ψυχολογία - Αυτοβελτίωση - Ευ Ζην
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2021
Κατηγορίες:Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες