Party Guide 2007

The Golden List by NITRO: Ο μοναδικός ελληνικός οδηγός για πάρτι, γάμους, δεξιώσεις, παιδικές γιορτές και επαγγελματικά events
Εκδότης:
Imako Media S.A.
Έτος:
2006
Σελίδες:
458
Party Guide 2007
Εκτός κυκλοφορίας
Party Guide 2007
Σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό συμβαίνει σε όλους μας. Οι προσκλήσεις για θεματικά πάρτι με ανάλογο dress code και ντεκόρ, παραμυθένιους γάμους σε μοναδικά σκηνικά, εταιρικά events που γίνονται talk of the town, παιδικές γιορτές με πλήρες "καλλιτεχνικό" πρόγραμμα είναι σχεδόν καθημερινή πραγματικότητα. Η οργάνωση των σημαντικότερων και ωραιότερων στιγμών της ζωής μας ποτέ δεν ήταν απλή υπόθεση, αλλά και ποτέ δεν ήταν τόσο απαιτητική. Όλοι αισθανόμαστε την υποχρέωση όχι μόνο να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, αλλά να κάνουμε και την πρόσκλησή μας πιο ελκυστική για τους καλεσμένους μας. Όλοι αναζητούμε την ιδέα, τη διακόσμηση, το φαγητό, το location, τη μουσική, το φωτισμό, το προσκλητήριο, το happening που θα κάνει τη διαφορά, που θα απογειώσει τη βραδιά, που θα καταγραφεί στις καλύτερες αναμνήσεις μας.
Όταν πριν από 4 χρόνια ξεκινούσε αυτή την έκδοση, ο χώρος του wedding & event planning ήταν μια μάλλον καινούργια πραγματικότητα για την Ελλάδα που αφορούσε κυρίως τις υποψήφιες νύφες. Σήμερα μας αφορά όλους. Πριν από μερικά χρόνια, οι υπηρεσίες που μπορούσαμε να "αγοράσουμε"κάλυπταν τα "απαραίτητα". Σήμερα, ο ανταγωνισμός και η «υγιής άμιλλα» έχουν εκτινάξει τη φαντασία, τη χλιδή, την ευρηματικότητα, τον επαγγελματισμό στα ύψη. Οτιδήποτε ζητήσουμε μπορούμε να το έχουμε. Οτιδήποτε ονειρευτήκαμε υπάρχουν ειδικοί, για να μας το πραγματοποιήσουν.
Αυτούς τους ειδικούς αναζητούμε κάθε χρόνο στο Party Guide. Και κάθε χρόνο οι εξελίξεις μας εντυπωσιάζουν όλο και περισσότερο. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί να υπάρχουν τόσοι πολλοί, τόσο διαφορετικοί και τόσο καλά εξοπλισμένοι χώροι στην Αττική, ότι τόσα πολλά caterings μπορούν να μας εκπλήξουν με τις επιλογές του μενού τους, το food styling και το art de la table, ότι οι "κατασκευές" των ζαχαροπλαστείων έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να δημιουργούν πραγματικά έργα τέχνης, ότι η έμπνευση και το ταλέντο κάποιων διακοσμητών και οργανωτών αρκούν για να σκηνοθετήσουν τα πιο extravagant όνειρά σας.
Ο οδηγός Party Guide δημιουργήθηκε από τη διαπίστωση ότι το σύγχρονο savoir vivre απαιτεί πολλές και ανοιχτές κοινωνικές εκδηλώσεις, που με τη σειρά τους απαιτούν τη συνδρομή επαγγελματιών για τη διοργάνωσή τους. Η τέλεια οργάνωση των ωραιότερων στιγμών της ζωής μας είναι μια "πολυτέλεια" που κανείς μας δεν θέλει να στερηθεί. Και το Party Guide είναι εδώ για πέμπτη συνεχή χρονιά για να μας την προσφέρει.
Τίτλος βιβλίου:Party Guide 2007
Υπότιτλος βιβλίου:The Golden List by NITRO: Ο μοναδικός ελληνικός οδηγός για πάρτι, γάμους, δεξιώσεις, παιδικές γιορτές και επαγγελματικά events
Εκδότης:Imako Media S.A.
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2006
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Διάφορα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες