Το DNA στο πιάτο σου

Γιατί πρέπει να θρέφεσαι με βάση τον γενετικό σου κώδικα
Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite
Έτος:
2021
ISBN:
9789606272752
Σελίδες:
118
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το DNA στο πιάτο σου
Τιμή εκδότη:€12,20
Η τιμή μας: €10,98
στο καλάθι
Το DNA στο πιάτο σου
Έχουμε πάνω από 30.000 γονίδια και περισσότερα από ένα εκατομμύριο πολυμορφισμούς στα γονίδια αυτά. Τι κάνουν, όμως, ποια από αυτά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και γιατί;

Η διατροφογενετική είναι αυτός ο νέος επιστημονικός κλάδος της διατροφικής έρευνας που μας δίνει τις σαφείς απαντήσεις και μας μαθαίνει πώς μπορούμε να εξατομικεύσουμε πλέον τις διατροφικές μας συνήθειες.

Όσο το προσδόκιμο της ζωής μας μεγαλώνει, τόσο πιο επιτακτική γίνεται η πρόληψη: η καλύτερη θεραπεία. Η γνώση του DNA μας βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση ουσιαστικά και στοχευμένα, διότι μας θωρακίζει και προστατεύει όσο και όπου χρειάζεται.

Όσο πιο νωρίς ξέρεις, τόσο πιο νωρίς μπορείς να δράσεις και να επιδράσεις μέσω της διατροφής και του τρόπου ζωής σε θετικές ή αρνητικές γενετικές «ευαισθησίες». Μέσω ενός μικρού δείγματος DNA που απομονώνεται από σάλιο, πλέον μπορούμε να γνωρίζουμε αυτή την εξατομικευμένη, μοναδική πληροφορία η οποία όταν ερμηνευτεί και συναξιολογηθεί από τον εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας, ενισχύει και εξατομικεύει ακόμα περισσότερο τις όποιες προσπάθειες ευεξίας, μακροβιότητας και θωράκισης της υγείας μας.

Όταν η άσκηση και η διατροφή ξεκινήσει να εξατομικεύεται σε μοριακό επίπεδο, αποσαφηνίζοντας αυτές τις γενετικές ευαισθησίες, τότε το άτομο δύναται να «χρησιμοποιήσει» τα θετικά χαρακτηριστικά του, «αποσιωπώντας» ταυτόχρονα τα αρνητικά.
Τίτλος βιβλίου:Το DNA στο πιάτο σου
Υπότιτλος βιβλίου:Γιατί πρέπει να θρέφεσαι με βάση τον γενετικό σου κώδικα
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite
Συντελεστές βιβλίου:Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη (Συγγραφέας)
ISBN:9789606272752
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2021
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Διατροφή, Διαιτητική
Επιστήμες > Θετικές > Βιολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες