Οι 9 ζωές του Εδουάρδου

Εκδότης:
Κριτική
Έτος:
2001
ISBN:
9789602182130
Σελίδες:
342
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι 9 ζωές του Εδουάρδου
Τιμή εκδότη:€16,58
Η τιμή μας: €14,92
στο καλάθι
Οι 9 ζωές του Εδουάρδου
Η Ντελφίν Περντρί έχει αδυναμία στους άντρες, στα νόστιμα φαγητά και στο γάτο της τον Εδουάρδο. Κι αυτός της το ανταποδίδει με το παραπάνω. Αμφιβάλλοντας για τις ερωτικές επιλογές της κυρίας του, αποφασίζει να της βρει τον κατάλληλο σύντροφο. Της προορίζει τον Σεμπαστιάν Μορέν, ο οποίος τον φρόντισε στη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Νέα Γαλλία, το 1670...
Ο Εδουάρδος ζει πια την ένατη ζωή του και ελπίζει ότι, όπως και ο ίδιος, ο Σεμπαστιάν θε έχει μετενσαρκωθεί και θα μένει τώρα στο Παρίσι. Η υπόθεση είναι δύσκολη.
Στις προηγούμενες ζωές του ο Εδουάρδος δέχτηκε τα χάδια της Νεφερτίτης, έζησε τις σταυροφορίες, το πέρασμα του κομήτη Χάλεϋ, την παγκόσμια Έκθεση στο Λονδίνο επί Βικτωρίας, τον διωγμό των Εβραίων, τις αγορές της Κωνσταντινούπολης και το κυνήγι μαγισσών.
Ο Εδουάρδος θυμάται... Δεν έχει παρά να μυρίσει έναν άνθρωπο για να μαντέψει τις προθέσεις του· και αντιπαθεί φανερά τον Τζέημς Άντερσον, που τριγυρίζει την Ντελφίν. Θα καταφέρει να τον απομακρύνει και να εξασφαλίσει την ευτυχία της δυναμικής Ντελφίν, που μυρίζει κρέμα σαντιγί, φύλλα ντοματιάς και ρόδο της Τουρκίας;
Ένα ασυνήθιστο ερωτικό μυθιστόρημα σε φόντο σελιλόιντ, με μια πινελιά γαστρονομίας, διάχυτο μυστήριο, ιστορικές αναφορές, πολλές μυρωδιές και το άγρυπνο βλέμμα του Εδουάρδου.
Τίτλος βιβλίου:Οι 9 ζωές του Εδουάρδου
Τίτλος πρωτότυπου:Les 9 vies d' Edward
Εκδότης:Κριτική
Συντελεστές βιβλίου:Brouillet, Chrystine (Συγγραφέας)
Σιδηροπούλου, Βίκυ (Μεταφραστής)
ISBN:9789602182130
Σειρά εκδότη:Εν Πλω
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2001
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες