Ωτορινολαρυγγολογία και χειρουργική κεφαλής και τραχήλου

Έγχρωμο εικονογραφημένο εγχειρίδιο
Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2016
ISBN:
9789605832018
Σελίδες:
132
Ωτορινολαρυγγολογία και χειρουργική κεφαλής και τραχήλου
Τιμή εκδότη:€33,00
Η τιμή μας: €32,00
Ωτορινολαρυγγολογία και χειρουργική κεφαλής και τραχήλου
Στόχος του βιβλίου είναι να πληροφορήσει αλλά και να διδάξει τους φοιτητές της ιατρικής, της οδοντιατρικής και συναφών επαγγελμάτων υγείας, καθώς και επαγγελματίες σχετικά με την παρουσίαση ωτορινολαρυγγολογικών συμπτωμάτων, τη διερεύνηση αυτών, τη διαφορική διάγνωση και τις σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους. Η ιδιαιτέρως αγαπητή μορφοποίηση από την τρίτη έκδοση έχει διατηρηθεί, με θέματα που αναπτύσσονται με ακρίβεια σε μία ή δύο σελίδες. Χωρίζεται σε τέσσερις ενότητες: αφτί, μύτη, τράχηλος και χειρουργική κεφαλής και τραχήλου, η κάθε μία εκπονημένη από συνεργάτες-συγγραφείς αναγνωρισμένους ο καθένας στην ειδικότητά του. Η τέταρτη έκδοση περιλαμβάνει νέες και συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τις μάζες του τραχήλου και την αισθητική χειρουργική, αλλά και μια εκτεταμένη αναφορά για τη διαγνωστική και την κλινική πληροφορία με την υποστήριξη νέων κλινικών εικόνων.
Αυτό το βιβλίο προσφέρει μια εύκολα προσιτή και πρακτική εισαγωγή για τις νόσους και τις διαταραχές του αφτιού, της μύτης και του τραχήλου. Θα ερεθίσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του αναγνώστη για την επιστήμη της ωτορινολαρυγγολογίας και θα συμβάλλει στην ανάδειξη μιας νέας γενιάς επιστημόνων σε αυτό το γνωστικό πεδίο.
Η σειρά βιβλίων ICT («Έγχρωμο εικονογραφημένο εγχειρίδιο») έχει κερδίσει εδώ και χρόνια τον έπαινο της διεθνούς ακαδημαϊκής και ιατρικής κοινότητας. Τίτλοι της αποτελούν βασικά διδακτικά εγχειρίδια στο πρόγραμμα σπουδών πολλών ιατρικών σχολών.
Τίτλος βιβλίου:Ωτορινολαρυγγολογία και χειρουργική κεφαλής και τραχήλου
Υπότιτλος βιβλίου:Έγχρωμο εικονογραφημένο εγχειρίδιο
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
ISBN:9789605832018
Στοιχεία έκδοσης: 2016, 4η έκδοση
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες