"Έχω σκολίωση!"

Ένας οδηγός για ασθενείς, τις οικογένειές τους και θεραπευτές
Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος:
2020
ISBN:
9789606271519
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έχω σκολίωση!
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
"Έχω σκολίωση!"
Για τους ασθενείς που πάσχουν από σκολίωση, είναι ιδιαίτερα σηµαντικό να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα ενηµερωµένοι για την ασθένεια και τις διάφορες µεθόδους θεραπείας, ώστε πάνω σε αυτή τη βάση να µπορέσουν µε πλήρη εµπιστοσύνη να συνεργαστούν µε τους θεραπευτές τους.

Ο συγγραφέας µε αυτό το βιβλίο δίνει στους πάσχοντες, αλλά και στους γονείς τους, έναν σαφή οδηγό για όλες τις ερωτήσεις σχετικά µε τη σκολίωση. Η δηµιουργία διάγνωσης, οι µέθοδοι µετρήσεων, η φυσιοθεραπευτική αγωγή, η θεραπεία µε ορθωτικό-διορθωτικό κηδεµόνα σκολίωσης έως και το χειρουργείο σπονδυλικής στήλης και οι δυνατότητες µεταγενέστερων θεραπειών, παρουσιάζονται εδώ µε απόλυτη διαφάνεια. Έτσι, οι φόβοι στερούνται εδάφους, και, ακόµα περισσότερο, δηµιουργείται εµπιστοσύνη στις πολύπτυχες δυνατότητες θεραπείας.

Οι υφιστάµενες τεκµηριωµένες επιστηµονικές αποδείξεις και πληροφορίες συµπληρώνονται από τις πολυάριθµες προσωπικές αναφορές εµπειριών των ασθενών µε σκολίωση, οι οποίες, µε τη σειρά τους, ενθαρρύνουν άλλους ασθενείς - ένα πολύτιµο κεφάλαιο για την επιτυχία κάθε θεραπείας. Από αυτές προκύπτουν για τον ασθενή επίσης πολύτιµες βοηθητικές πληροφορίες για την αξιολόγηση του υφιστάµενου εξειδικευµένου πεδίου δράσης, καθώς και του εύρους των ορίων θεραπείας, έτσι ώστε ο ίδιος να μπορεί να έχει την ευθύνη ως προς την απόφαση της προσωπικής πορείας της θεραπείας.
Τίτλος βιβλίου:"Έχω σκολίωση!"
Υπότιτλος βιβλίου:Ένας οδηγός για ασθενείς, τις οικογένειές τους και θεραπευτές
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite.gr
Συντελεστές βιβλίου:Weiss, Hans Rudolf (Συγγραφέας)
Τζοβένου, Σοφία Π. (Μεταφραστής)
Τουρναβίτης, Νίκος (Επιμελητής)
ISBN:9789606271519
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2020
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες